2013-01-10 03:02:03
Φωτογραφία για «Τσουνάμι» νομοθετικών πράξεων - Σαμαράς: Να μην μπει σε κίνδυνο η δόση
Με την διαδικασία του κατεπείγοντος θα ψηφιστούν την ερχόμενη Δευτέρα, 7 πράξεις νομοθετικού περιεχομένου μετά από συνεννόηση που είχαν ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας και ο πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Όπως διευκρινίστηκε από το γραφείο Τύπου του προέδρου της Βουλής, οι 7 πράξεις νομοθετικού περιεχομένου που έχουν πάρει ΦΕΚ θα πρέπει μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου να έχουν ψηφιστεί καθώς εντάσσονται στο πλαίσιο των δεσμεύσεων που έχει η χώρα προκειμένου να πάρει την επόμενη δόση.

Για το θέμα ενημερώθηκε ο πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων Αντώνης Μπέζας προκειμένου να βρεθεί λύση, καθώς από αύριο ξεκινάει στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση του φορολογικού νομοσχεδίου, η οποία θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή.

Εξετάστηκαν όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και για συνεδρίαση της Επιτροπής το ερχόμενο Σάββατο, και το πιθανότερο είναι να διεξαχθεί η συζήτηση για τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου την Παρασκευή, αμέσως μετά την ψήφιση του φορολογικού νομοσχεδίου και τη Δευτέρα να κυρωθούν σε μία συνεδρίαση από την Ολομέλεια της Βουλής.

Ο Πρωθυπουργός βγαίνοντας από την σύσκεψη φέρεται να είπε: «Τώρα που τα πράγματα πάνε καλά κάνουμε ότι μπορούμε για να μην υπάρξει έκτακτο γεγονός που θα βάλει σε κίνδυνο τη δόση. Πρέπει όλα να γίνουν στην ώρα τους. Να προχωρήσουν τα προαπαιτούμενα για να μην φτάσουμε και πάλι στην τελευταία στιγμή». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ