2013-01-10 06:24:03
Φωτογραφία για Διαμονή μέσα σε ένα… κύμα!
Το αρχιτεκτονικό γραφείο JDS Αrchitects ανέλαβε να φέρει εις πέρας ένα καινοτόμο project στην Κίνα, που αφορά στο σχεδιασμό ενός... φουτουριστικού κτηρίου που θα μπορεί να προσφέρει υψηλή ποιότητα διαμονής στους ενοίκους του.

Ένα διπλό συγκρότημα κατοικιών με την ονομασία «Hangzhou Waves» κερδίζει τις εντυπώσεις από τις μακέτες ακόμα,καθώς ο σχεδιασμός και η αρχιτεκτονική προσέγγιση ξεχωρίζουν εξ αρχής.

Η δομή αποτελείται από δύο κτήρια που μοιάζουν να μιμούνται το ένα τη μορφή του άλλου, αν και έχουν εντελώς διαφορετικές προσόψεις, ενώ μαζί σχηματίζουν ένα κύμα.

Το ένα κτήριο αποτελείται από μια σειρά από ταράτσες, που ξεκινούν από την υψηλότερη γωνία προς τα κάτω, γεγονός που επιτρέπει να υπάρχει εξαιρετική θέα στη γύρω περιοχή από όλα τα διαμερίσματα.

Μια άλλη ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια είναι ότι η οροφή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την καλλιέργεια φυτών, προσφέροντας παράλληλα μια… πράσινη προοπτική ζωής στους ενοίκους.

Το δεύτερο κτήριο ξεχωρίζει από τη γυάλινη πρόσοψη, που επιτρέπει στο φυσικό φως να πλημμυρίζει όλα τα διαμερίσματα, με το φουτουριστικό design να κερδίζει στα σημεία.

Η δομή κατοικιών αναμένεται να ξεκινήσει να κατασκευάζεται μέσα στους επόμενους μήνες, αποτελώντας ένα από τα πλέον μεγαλεπήβολα οικιστικάσχέδια των δημιουργών του.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ