2013-01-10 11:34:44
Φωτογραφία για Ο Ντεπαρντιέ σε θέατρο στη Σιβηρία για 400 ευρώ το μήνα!
Ανοίγουν οι δουλειές για τον Γάλλο ηθοποιό από τη στιγμή που έγινε και επισήμως Ρώσος πολίτης , καθώς ήδη ένας θεατρικός θίασος στα βάθη της Σιβηρίας του πρότεινε μόνιμη δουλειά με... βασιλικές απολαβές.

Η πόλη Τιουμέν βρίσκεται στη Δυτική Σιβηρία, περίπου 2150 χιλιόμετρα μακριά από τη Μόσχα, και το θέατρο της πόλης αποφάσισε να προτείνει στον Ζεράρ Ντεπαρντιέ να ενταχθεί στο θίασό του με μισθό 400 ευρώ το μήνα.

Σε ανακοίνωσή του που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του, το θέατρο «καλεί το ρώσο πολίτη και μεγάλο Γάλλο ηθοποιό Ζεράρ Ντεπαρντιέ να ενταχθεί στην ομάδα των ηθοποιών του από τον Μάρτιο με σύμβαση ορισμένου χρόνου» με μισθό 16.000 ρούβλια το μήνα (400 ευρώ), συν τα μπόνους.

Το θέατρο δεν προσδιορίζει τη διάρκεια της σύμβασης, αλλά προτείνει επίσης να πληρώνει το ενοίκιο του ηθοποιού για ένα διαμέρισμα στην Τιουμέν, πόλη 600.000 κατοίκων, που βρίσκεται στο κέντρο μιας περιοχής πλούσιας σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο.


Από την πλευρά της, η Δημοκρατία της Μορδοβίας (Βόλγας) πρότεινε σήμερα στον Ζεράρ Ντεπαρντιέ να είναι ...ο πρεσβευτής της περιοχής αυτής στη Διεθνή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (FIFA), με την ευκαιρία του Μουντιάλ του 2018 που θα οργανωθεί από τη Ρωσία.

Πέρα από αυτό, η δημοκρατία της Μορδοβίας κάλεσε τον Γάλλο ηθοποιό να αναλάβει καθήκοντα πρεσβευτή της περιοχής με την ευκαιρία του Μουντιάλ του 2018 που θα οργανωθεί από τη Ρωσία.

Ο κυβερνήτης της περιοχής, που δεν είναι τόσο γνωστή για τα τουριστικά της αξιοθέατα όσο για τους είκοσι χώρους κράτησης που υπάρχουν εκεί, πρότεινε στον Ντεπαρντιέ να του χαρίσει ένα οικόπεδο για να χτίσει εκεί ένα σπίτι, καθώς και τη θέση του υπουργού Πολιτισμού της Μορδοβίας, προσφορά που απορρίφθηκε από τον ηθοποιό.

Επιπλέον, μια κοινότητα της περιοχής Κράσνονταρ πρότεινε επίσης στον Ντεπαρντιέ να εγκατασταθεί εκεί, για να διαφημίσει τα πολιτιστικά αξιοθέατα και το ήπιο κλίμα της, σύμφωνα με το πρακτορείο Ιtar-Tass.

iefimerida.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ