2013-01-10 12:57:08
Φωτογραφία για Αμαλιάδα: Έφαγαν, πλήρωσαν, λήστεψαν, συνελήφθησαν
Με την σειρά που «ομολογεί» ο τίτλος, έγιναν όλα χθες το βράδυ σε ψησταριά της Αμαλιάδας, από δύο άτομα που ήταν γνωστά στην Αστυνομία. Οι δύο δράστες ηλικίας 26 και 31 ετών

πήγαν μετά τα μεσάνυχτα στο συγκεκριμένο κατάστημα για να φάνε. Αφού τελείωσαν ζήτησαν το λογαριασμό και πλησίασαν τον υπάλληλο του καταστήματος για να πληρώσουν.

Έδωσαν σύμφωνα με πληροφορίες περίπου 30 ευρώ για όσα είχαν νωρίτερα καταναλώσει και αντί να φύγουν στη συνέχεια έκαναν ληστεία!!! Ο ένας από τους δύο δράστες άρπαξε ένα μεγάλο μαχαίρι που υπήρχε πάνω σε πάγκο και υπό την απειλή αυτού, κατάφεραν να αποσπάσουν από τον υπάλληλο το ποσό των 180 που υπήρχε στο ταμείο.

Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Το περιστατικό συνέβη περίπου στη 1.30 τα ξημερώματα και άμεσα ενημερώθηκαν οι Αρχές. Μόνο που τα δύο παλικάρια ήταν αρκετά γνωστά και έτσι στις 3 το πρωί, οι αστυνομικοί τους περίμεναν έξω από το σπίτι τους όπου και τους συνέλαβαν. Πλέον αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ληστείας και θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Αμαλιάδας.

Πηγή: ilialive
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το νέο βίντεο κλιπ της Πάολα!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το νέο βίντεο κλιπ της Πάολα!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ