2013-01-10 13:03:03
Φωτογραφία για Χωρίς ασανσέρ εδώ και μια εβδομάδα ο σταθμός του προαστιακού στην Φιλαδελφείας!
Καψόνια του ΟΣΕ στους επιβάτες… Χωρίς ασανσέρ είναι εδώ και μία εβδομάδα ο Σταθμός του Προαστιακού στην στάση Αχαρναί Χωρίς ασανσέρ είναι εδώ και μία εβδομάδα ο Σταθμός του Προαστιακού στην στάση Αχαρναί, επί της Φιλαδελφείας. Άτομα με ειδικές ανάγκες, ηλικιωμένοι, μητέρες με παιδιά με αυτό τον τρόπο απαγορεύεται να εισέλθουν σε ένα μέσο μαζικής μεταφοράς που και οι ίδιοι πληρώνουν για να υπάρχει! Τα εκατό σκαλοπάτια φαντάζουν σαν βουνό για να τα κατέβουν οι παραπάνω κατηγορίες ατόμων, αλλά και όσοι επιστρέφουν κουρασμένοι από τις δουλειές τους.

Το αποκορύφωμα της ταλαιπωρίας των επιβατών στις Αχαρνές τα ηλεκτρονικά μηχανήματα εισιτηρίων που δεν λειτούργησαν ποτέ από την ημέρα λειτουργία τους σταθμού με αποτέλεσμα οι επιβάτες να αναγκάζονται να διασχίσουν μία τεράστια απόσταση εκτεθειμένοι στις καιρικές συνθήκες, ώστε να μεταβούν στον σταθμό του ΟΣΕ για να προμηθευτούν τον περιβόητο εισιτήριο!


Τελικά είναι άλλη μία απόδειξη πως οι υπεύθυνοι θεωρούν τις Αχαρνές ως «πίσω αυλή της Αττικής» αφού ακόμη και αυτό το σύγχρονο έργο για την Αττική, στην πόλη μας λειτουργεί όπως θα λειτουργούσε σε τριτοκοσμική χώρα!

Παρότι στις Αχαρνές θα λειτουργήσει το Συγκοινωνιακό Κέντρο εδώ κατασκευάστηκε ο χειρότερος Σταθμός, με τις χειρότερες υποδομές! Και φυσικά δεν θα κάνουμε αναφορά σε αυτό το ρεπορτάζ για την ανύπαρκτη ασφάλεια των επιβατών από τους τοξικομανείς που έρχονται στην πόλη για να προμηθευτούν με ευκολία τον λευκό θάνατο!

acharnorama.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ