2013-01-10 13:29:23
Φωτογραφία για Μπράβο σας ελεεινοί προδότες! Κανατε...περήφανους τους Τούρκους που η σημαία τους κυματίζει σε όλα τα λιμάνια μας!
Είστε περήφανοι τώρα για το κατόρθωμά σας; Ο Κανάρης κι ο Μιαούλης, τους έκαψαν τα πλοία, στο Ναυαρίνο τους καταστρέψαμε το στόλο! Κι έπειτα απο 186 χρόνια, η σημαία τους κυματίζει στις μαρίνες μας! Ευγε σας λοιπόν! Κατορθώσατε το...ακατόρθωτο! Ξαναφέρατε τους αγαρινούς πίσω, χωρίς να πέσει ούτε...τουφεκιά!

H συμφωνία προβλέπει την εξαγορά της MedMarinas η οποία ανήκει στον όμιλο «Κυριακούλης» που είχε στην κατοχή του τις τρεις αυτές μαρίνες. Η μαρίνα της Κέρκυρας διαθέτει 1785, της Λευκάδας 900 και της Ζέας 670 θέσεις ελλιμενισμού.

Ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Doğuş Χουσνού Ακχάν ανακοίνωσε πως «με τη συμφωνία αυτή κάναμε ένα ακόμα σημαντικό βήμα για την επέκταση της εταιρείας μας στην ανατολική Μεσόγειο και την Αδριατική και τώρα διαθέτουμε την μεγαλύτερη δυνατότητα ελλιμενισμού σε όλη αυτή την περιοχή».

Η ανακοίνωση καταλήγει « είμαστε περήφανοι που στα διεθνή ύδατα κυματίζουμε την τουρκική σημαία»!

Στις 7 Δεκεμβρίου η ίδια τουρκική εταιρεία είχε ανακοινώσει τη συμφωνία της εξαγοράς του 50% της μαρίνας του Φλοίσβου, από την Lamda Development του ομίλου Λάτση.
 Πηγή
logioshermes
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ