2013-01-10 20:40:25
Φωτογραφία για Επιστολή διαμαρτυρίας της Κεφαλογιάννη για το ριάλιτι με την ουροποσία στην Κέρκυρα
Την έντονη δυσαρέσκεια του υπουργείου Τουρισμού και της ελληνικής κοινής γνώμης για το ριάλιτι ντοκιμαντέρ του καναλιού Channel 4 με τίτλο «What happens in Kavos» που δείχνει το πώς περνούν τις διακοπές τους στην Κέρκυρα οι βρετανοί τουρίστες, εξέφρασε η αρμόδια υπουργός Ολγα Κεφαλογιάννη με επιστολή της στον Αγγλο πρέσβη.

Παράλληλα ζητά να αποκατασταθεί η εικόνα της χώρας στο εξωτερικό. Στην επιστολή της η κυρία Κεφαλογιάννη τονίζει ότι η εκπομπή είναι άκρως προσβλητική για τη χώρα και το αυτό που προβάλει δεν έχει καμία σχέση με το τουριστικό προϊόν που προσφέρει η Ελλάδα.

 «Πρόκειται για μια άκρως προσβλητική εκπομπή για τη χώρα μας και τους κατοίκους της. Η Ελλάδα, η Κέρκυρα και το τουριστικό προϊόν που προσφέρουμε, σε καμία περίπτωση δεν έχουν αυτή την αποκρουστική εικόνα που παρουσιάζεται» αναφέρει χαρακτηριστικά στην επιστολή διαμαρτυρίας η υπουργός Τουρισμού.


 «Αντίθετα η χώρα μας έγινε παγκόσμιος τουριστικός πόλος έλξης, γιατί είναι ένας τόπος που πέρα από τις φυσικές του ομορφιές, συμπυκνώνει παγκόσμιες αξίες και σύμβολα, που η συγκεκριμένη εκπομπή αγνοεί με προκλητικό τρόπο», συνεχίζει η κυρία Κεφαλογιάννη. Οπως αναφέρει στην επιστολή της η κυρία Κεφαλογιάννη έχει ζητήσει από τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ Πάνο Λειβαδά να έρθει σε επαφή με το γραφείο του ΕΟΤ στη Μεγάλη Βρετανία για να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να αποκατασταθεί η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό.

 Το ντοκιμαντέρ του Channel 4 που έδειχνε Βρετανούς εκτός εαυτού να επιδίδονται σε όργια προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων τόσο στην Ελλάδα, όσο και στη Βρετανία.

 iefimerida.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ