2013-01-10 22:54:02
Φωτογραφία για Προκαλεί ο Παπανδρέου, αναφέρει αναγνώστης
Πρόδωσε την πατρίδα, αυτός και οι γονείς του και οι παππούδες του και οι φίλοι του, ακόμα και οι "εχθροί" του στη Βουλή. Πλήγωσε και εξευτέλισε το λαό μας, το έθνος μας, την εκκλησία μας, τους ίδιους τους οπαδούς του, τόσο πολύ που το ΠΑΣΟΚ είναι πλέον ανέκδοτο σε στέκια συνταξιούχων.

Οι μισοί έφυγαν για το ΣΥΡΙΖΑ ώστε να συνεχίσουν από αλλού τη συνταγματική τους δικτατορία και οι υπόλοιποι το παίζουν επαναστάτες που δεν ξέρουν τίποτα για το έγκλημα. Και ο νεοναζί πρώην αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, που έστειλε στην πυρά 11 εκατομμύρια Έλληνες στην Ελλάδα και 7 εκατομμύρια στον υπόλοιπο κόσμο συνεχίζει και μιλάει ελεύθερος, με μισθό από το κοινοβούλιο των Ελλήνων που πρόδοσε, και από το Harvard που στέγασε τον προδότη.

Η λύση είναι μία: άμεση φυλάκιση των βουλευτών και των μεγαλοστελεχών (νυν και πρώην) του ΠΑΣΟΚ όπου και αν κρύβονται και δήμευση των περιουσιών τους (και των παιδιών, ανιψιών και λοιπών συγγενών μέχρι 4ου βαθμού συγγενείας).

ΑΙΣΧΟΣ που είναι ακόμα ελεύθεροι οι ληστές των ονείρων μας και φυλακίζονται μεροκαματιάρηδες για τα κλεφτο-χαράτσια της ΔΕΗ.

ΑΙΣΧΟΣ σε μας που έχουμε τους κλέφτες ακόμα να κυβερνούν...

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ