2013-01-11 07:40:02
Φωτογραφία για Νέο ραντεβού με Βύντρα
Συνάντηση με τον δικηγόρο του Λουκά Βύντρα θα έχουν εκ νέου την Παρασκευή οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, ώστε να βρεθεί η «χρυσή» τομή για τη λύση του συμβολαίου του.

Ακόμα ένα ραντεβού μεταξύ του Τριφυλλιού και της πλευράς του 32χρονου αμυντικού θα γίνει σήμερα, ώστε να μπει η «σφραγίδα» της αποχώρησής του από τον σύλλογο έπειτα από εννιά χρόνια.

Όσον αφορά την πρόταση που έκανε το προηγούμενο διάστημα ο Παναθηναϊκός στον παίκτη για να παραμείνει στην ομάδα, ήταν να λάβει 550.00 ευρώ για τη φετινή σεζόν αντί τις 700.000 ευρώ που προβλέπει το συμβόλαιό του και 350.000 ευρώ την επόμενη αγωνιστική περίοδο, όπως αναφέρει η «Sportday».

H απάντηση ωστόσο που είχε δώσει ο διεθνής στόπερ ήταν αρνητική κι έτσι οι δύο πλευρές αποφάσισαν ότι θα πρέπει να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Μπορεί στη συνάντηση που υπήρξε προ ημερών να μην κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία, αυτό ωστόσο αναμένεται να γίνει σήμερα, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι στις προπονήσεις που γίνονται τις τελευταίες ημέρες και συμμετέχει κανονικά, ζήτησε από τον Φάμπρι να μην τον υπολογίζει.
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ενεργοποίηση Ντέμη για ΑΕΚ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ενεργοποίηση Ντέμη για ΑΕΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ