2013-01-11 10:45:10
Φωτογραφία για ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ ΜΕ ΤΡΟΡΟΣΙΔΗ ΑΛΛΑ... ΚΑΜΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΚΟΜΑ
Ο Βασίλης Τοροσίδης ήταν όλο χαμόγελα και θερμές χειραψίες με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, χωρίς πάντως να έχουν ανακύψει ακόμα οι οριστικές εξελίξεις.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, σύμφωνα με το "gazzetta.gr", ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος στο περιθώριο της κοπής της πίτας των ερυθρόλευκων, ανταλλάσσοντας εγκάρδιες χειραψίες και χαμόγελα με παράγοντες της ομάδας και ίδιως με τον Μαρινάκη όταν πήγε να παραλάβει το κομμάτι του. Τα δημοσιεύματα ήθελαν τους δύο άνδρες να λένε και... κάτι παραπάνω από τις καθιερωμένες ευχές δίχως να επιβεβαιώνονται από καμία πλευρά.

Γενικά υπήρχε ένα καλό κλίμα με τον διεθνή αμυντικό και τους διοικούντες την ομάδα, γεγονός που στέλνει θετικά μηνύματα για την επέκταση του συμβολαίου του. Όμως δεν φαίνεται να έχει "τελειώσει" η υπόθεση. Εξάλλου η πιο δύσκολη περίπτωση ανάμεσα σε Τοροσίδη και Τζιμπούρ είναι εκείνη του δεξιού αμυντικού και όχι του Αλγερινού φορ.

Πάντως και σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, πάνω κάτω ίδια εικόνα ήταν και με τον Τζιμπούρ και τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Πλατιά χαμόγελα και... πειράγματα. Από την μεριά και των δύο παικτών και από τα όσα έβγαιναν από το περιβάλλον τους οι συζητήσεις με τον Ολυμπιακό είναι ακόμα σε εξέλιξη.

Βέβαια οι περισσότεροι στο Λιμάνι εκτιμούν ότι στο τέλος ο Τοροσίδης θα υπογράψει την ανανέωση της συνεργασίας του ενώ θεωρούν σχεδόν βέβαιη την παραμονή του Τζιμπούρ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ