2013-01-11 17:58:45
Φωτογραφία για Πάτρα: Παρίστανε τον επαίτη και ξάφριζε κινητά!
Συνελήφθη χθες το πρωί, στην Πάτρα, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 26χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

Ειδικότερα προχθές το πρωί, ο 26χρονος προφασιζόμενος τον επαίτη πλησίασε έναν 22χρονο θαμώνα καφετέριας στην Πάτρα αφαιρώντας το κινητό του τηλέφωνο που είχε πάνω στο τραπέζι.

Για την διερεύνηση του περιστατικού αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών ενήργησαν άμεσες αναζητήσεις με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του 26χρονου την επόμενη μέρα το πρωί και τη σύλληψη του.

Από την αστυνομική ερευνά που ακολούθησε προέκυψε ότι, ο δράστης είχε διαπράξει, με την ίδια μέθοδο, το τελευταίο δεκαπενθήμερο άλλες τρεις κλοπές κινητών καθώς και την 26-12-2012 το απόγευμα είχε διαρρήξει κατάστημα μίνι μάρκετ στην Πάτρα, όπου αφαίρεσε είδη καπνού και χρήματα συνολικής αξίας 3.500 ευρώ.

Επισημαίνεται ότι ο 26χρονος είχε συλληφθεί κατ' επανάληψη στο παρελθόν για διάπραξη κλοπών κινητών τηλεφώνων και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και στον Ανακριτή Πατρών όπου κρίθηκε προφυλακιστέος.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ