2013-01-11 20:11:02
Φωτογραφία για Ο ΣΥΡΙΖΑ βάζει πάγο στον αναρχικό βουλευτή
Αν τις εννοούσε, είναι απόψεις οι οποίες δεν εντάσσονται στο πλαίσιο του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε στο ρ/σ της ΝΕΤ ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, αναφορικά με τις... δηλώσεις του βουλευτή Βαγγέλη Διαμαντόπουλου περί αναρχισμού.

«Ο ίδιος αισθάνθηκε τόσο άβολα με αυτές τις δηλώσεις, ώστε προσπάθησε με την τελευταία του δήλωση να αποκαταστήσει το πραγματικό περιεχόμενο. Αν τις εννοούσε, που θεωρώ ότι η τελευταία του δήλωση δείχνει πως δεν τις εννοούσε, τότε είναι το λιγότερο άστοχες. Όσον αφορά δε το περιεχόμενο των δηλώσεων, επαναλαμβάνω αν τα εννοούσε, πιστεύω ότι δεν τα εννοούσε, για να γίνει απόλυτα σαφές, είναι απόψεις οι οποίες εντάσσονται στο πλαίσιο του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό να είναι απόλυτα σαφές», είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις Διαμαντόπουλου, ο Αλ. Τσίπρας -μέσω του Real FM- ήταν επικριτικός και τόνισε ότι ήταν «άστοχη δήλωση, για την οποία ευθύνεται ο βουλευτής».

«Δε φταίνε μόνο οι παγίδες, φταίνε κι αυτοί που πέφτουν στις παγίδες» δήλωσε ο κ. Τσίπρας, ενώ έκανε λόγο για επικοινωνιακή σπέκουλα.
nooz.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ