2013-01-12 00:02:03
Φωτογραφία για Ρωσία: Το Κομμουνιστικό Κόμμα προσκαλεί τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ να γίνει μέλος του
Το Κομμουνιστικό Κόμμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας προσκάλεσε σήμερα τον Γάλλο ηθοποιό Ζεράρ Ντεπαρντιέ, ο οποίος πρόσφατα... απέκτησε ρωσικό διαβατήριο, να ενταχθεί στις τάξεις του, όπως ανακοίνωσε σήμερα ένα στέλεχος της παράταξης αυτής.

"Σήμερα έστειλα στον Ντεπαρντιέ μια επίσημη επιστολή προτείνοντας του να γίνει μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ρωσικής Ομοσπονδίας" (ΚΚΡΟ), δήλωσε ο επικεφαλής της τοπικής οργάνωσης του κόμματος στη Μόσχα, Βαλέρι Ράσκιν, στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti.

Ο 64χρονος Ντεπαρντιέ απέκτησε στις αρχές Ιανουαρίου τη ρωσική υπηκοότητα με απόφαση του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, αφού ανακοίνωσε την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τη Γαλλία και να παραδώσει το διαβατήριό του στις αρχές για να γλιτώσει από τους φόρους που θεωρεί δυσβάστακτους.

Αμέσως μετά, ο ηθοποιός χαιρέτισε την κίνηση του Πούτιν σε επιστολή του προς ρωσικά μέσα ενημέρωσης, στην οποία εξέφρασε την αγάπη του για τη Ρωσία, μια "μεγάλη δημοκρατία" κατά τον ίδιο, και για τον Ρώσο Πρόεδρο.


"Ο πατέρας μου ήταν κομμουνιστής της εποχής, άκουγε Ράδιο Μόσχα! Είναι κι αυτό ένα μέρος της κουλτούρας μου", τονίζει ο Ντεπαρντιέ στην επιστολή αυτή.

Ο Ράσκιν εκτίμησε ότι ο ηθοποιός μοιράζεται τις ιδέες του πατέρα του, αν και παραδέχθηκε ότι δεν έχει θέσει προς το παρόν το θέμα αυτό στον Ντεπαρντιέ.

"Πιστεύω ότι τρέφει μεγάλο σεβασμό για τον πατέρα του, ο οποίος ήταν μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος (σ.σ. της Γαλλίας) και μοιράζεται την (πολιτική) θέση του. Θα αναμείνουμε την απόφαση του", είπε ο Ράσκιν.

Η απόκτηση της ρωσικής υπηκοότητας από τον δημοφιλή ηθοποιό χαροποίησε πολλούς στη Ρωσία.
kerdos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έλα μωρέ, ποιά Καλλιθέα τώρα;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Έλα μωρέ, ποιά Καλλιθέα τώρα;"
ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ Η ΣΙΕΝΑ...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ Η ΣΙΕΝΑ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ