2013-01-12 08:45:03
Φωτογραφία για «Ξύλο» στην Πάτρα ύστερα από τροχαίο!
Ηρεμία επικρατεί αυτή την ώρα στη συμβολή των οδών Κανακάρη και Κοραή, όπου νωρίτερα μετατράπηκε σε... πεδίο μάχης με αφορμή ένα τροχαίο ατύχημα.

Ο ένας από τους δύο οδηγούς που συνεπλάκησαν στο τροχαίο, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Nωρίτερα, πάνω από 100 άτομα, δύο περιπολικά της Αστυνομίας και τρεις δικυκλιστές, βρίσκονταν στη συμβολή των οδών Κανακάρη και Κοραή στην Πάτρα, όπου νωρίτερα ένα τροχαίο ατύχημα, στάθηκε αφορμή άγριας συμπλοκής μεταξύ ενός εκ των οδηγών, τόσο με τον έτερο οδηγό, όσο και με περιοίκους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός του ενός εκ των δύο οχημάτων, αμέσως μετά τη σύγκρουση, επιτέθηκε στον άλλο οδηγό και άρχισε να τον γρονθοκοπεί.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι, ήταν τόσο μεγάλο το μένος του οδηγού, ώστε βιαιοπράγησε και κατά όσων περαστικών, περιοίκων και καταστηματαρχών της περιοχής, επιχείρησαν να τους χωρίσουν!


Αυτή την ώρα οι αστυνομικοί, οι οποίοι συνέλαβαν τον πρωταγωνιστή του επεισοδίου, βρίσκονται στο σημείο συγκεντρώνοντας μαρτυρίες για το συμβάν, ενώ ένα ασθενοφόρο έφτασε προ ολίγου, για να εξεταστεί ο έτερος οδηγός και να διαπιστωθεί εάν χρειάζεται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

21:35 Ένα τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε γύρω στις 20.55 στη συμβολή των οδών Κανακάρη και Κοραή στην Πάτρα, έχει γίνει η αφορμή συμπλοκής μεταξύ οδηγού και περιοίκων, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη. Aυτή την ώρα επιτόπου βρίσκονται δυνάμεις της Αστυνομίας για να επιβάλουν την τάξη, μια και η ατμόσφαιρα μυρίζει... μπαρούτι.

Μάλιστα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, o ένας από τους οδηγούς προσήχθη στην Αστυνομία. Σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, όταν πήγαν να τον συλλάβουν οι αστυνομικοί άρχισε να τους κλοτσά και να τους φτύνει!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν ένα ΙΧ συγκρούστηκε με διερχόμενο δίκυκλο. Ο οδηγός ενός από τα οχήματα άρχισε να βρίζει τον έτερο οδηγό. Στο σημείο συγκεντρώθηκαν γύρω στα 80 άτομα, κάποιοι μάλιστα φίλοι και γνωστοί των οδηγών, και γρήγορα τα πνεύματα οξύνθηκαν!

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, αφού οι... διαθέσεις ήταν άγριες!

http://patrisnews.com/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ