2013-01-12 08:39:02
Φωτογραφία για Αναστάτωση στα Κομνηνά Ξάνθης μετά τη σύλληψη των στυγερών δολοφόνων!
Κύμα οργής προκάλεσε η εξιχνίαση της φρικτής δολοφονίας των δύο ηλικιωμένων γυναικών στον ορεινό οικισμό Κομνηνά της Δημοτικής Ενότητας Σταυρούπολης στην Ξάνθη καθώς όπως αποδείχθηκε ο ένας εκ των τριών συλληφθέντων είναι γιος Γεωργιανής κατοίκου της περιοχής η οποία διατηρεί δεσμό με κάτοικο του χωριού.

Ήδη λίγες ώρες μετά τη στυγερή δολοφονία τα βλέμματα των κατοίκων του χωριού συγκέντρωναν το ενδιαφέρον τους στον συγχωριανό τους και την αλλοδαπή φίλη του, χωρίς ωστόσο να στοιχειοθετείται η εμπλοκή τους στο φρικτό έγκλημα. Ωστόσο όπως όλα δείχνουν οι τρεις συλληφθέντες γνώριζαν την οικονομική κατάσταση των δύο ηλικιωμένων αδελφών λόγω της εμπλοκής τους με τα δύο ως άνω πρόσωπα.

Αργά το απόγευμα της Παρασκευής όλοι σχεδόν οι κάτοικοι του χωριού συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι του συγχωριανού τους φωνάζοντας και γιουχάροντας τον, ζητώντας του παράλληλα αυτός και η σύντροφός του, μητέρα ενός εκ των δολοφόνων, να αποχωρήσουν από το χωρίο.

Όπως εξηγούν στο ThrakiToday.com κάτοικοι του χωριού θεωρούν πως με αυτό τον τρόπο θα επανέλθει η ηρεμία και η ασφάλεια που επικρατούσε όλα αυτά τα χρόνια στα Κομνηνά.

http://www.thrakitoday.com/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ