2013-01-12 08:51:03
Φωτογραφία για Το… σκέφτεται ο Σισέ!
Προσπάθεια να επαναφέρει στην ομάδα τον Σισέ προσπαθεί ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχει αρχίσει να έχει βάσιμες ελπίδες πως μπορεί να κάνει το... κόλπο γκρόσο.

Ουσιαστικά ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τον παραγκωνισμό του γάλλου επιθετικού στην ΚΠΡ και να τον φέρει στην Ελλάδα, έχοντας συγκεντρώσει ένα ποσό γύρω στις 700.000 ευρώ με τα περισσότερα χρήματα να προέρχονται από τους "ανενεργούς" μετόχους.

Ο Σισέ φέρεται να είναι ικανοποιημένος για το συγκεκριμένο ποσό, το οποίο θα εισπράξει για προσφορά πέντε μηνών, ζητώντας από τους πράσινους να κάνουν λίγο υπομονή ώστε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με την ομάδα του.

Στόχος είναι να εξασφαλίσει την ελευθερία του από την ΚΠΡ, κάτι που αν καταφέρει τότε θα έχει ανοίξει διάπλατα ο δρόμος ώστε να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό.

Σε περίπτωση, που δεν καταφέρει να έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση της ΚΠΡ ώστε να πάρει την ελευθέρας του, πιθανό είναι και το σενάριο του δανεισμού του. Σε αυτή την περίπτωση ωστόσο η αγγλική ομάδα θα πρέπει να καλύψει το υπόλοιπο του συμβολαίου, δηλαδή να καλύψει ένα ποσό γύρω στις 500.000 ευρώ.

Οπως και να έχει, η υπόθεση του Σισέ, που πάντως έχει στα χέρια του δελεαστική πρόταση και από την Κίνα, φαίνεται πως αποκτάει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς πλέον δεν φαντάζει ως άπιαστο όνειρο, αλλά ως μία ρεαλιστική πιθανότητα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ