2013-01-12 09:12:03
Φωτογραφία για Εντείνεται η προετοιμασία της τελετής έναρξης του φετινού Πατρινού καρναβαλιού
Πυρετωδώς ετοιμάζεται η τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2013 που θα γίνει το Σάββατο 19 Ιανουαρίου και θα διαρκέσει από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης ευελπιστούν να είναι μια ολοήμερη γιορτή της μουσικής και των τεχνών με καρναβαλικό διάκοσμο καθώς και μια μέρα με δραστηριότητες για παιδιά και μεγάλους, που θα ξορκίσουν τις δύσκολες μέρες της οικονομικής κρίσης και κατήφειας που περνάμε.

Προβλέπεται να στηθούν 4 θεματικές μουσικές σκηνές με ζωντανή μουσική και djs, θα υπάρχουν θέατρα δρόμου με ζογκλέρ και κλόουν, εκδηλώσεις για παιδιά ενώ θα γίνουν και χορευτικά σώου. Ακόμα τα διάφορα δρώμενα θα περιλαμβάνουν ζωγραφική και γκράφιτι, skate, live painting, τη δημιουργία μιας ζωντανής καρναβαλικής φιγούρας αλλά και παιχνίδια και δρώμενα τα καρναβαλικά πληρώματα ενώ θα προβληθούν και τοπικά προϊόντα και σχεδιαστές.

Όλες τις λεπτομέρειες και φιλοσοφία της φετινής τελετής έναρξης αναμένεται να παρουσιάσουν στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που θα δοθεί τη Δευτέρα 14/1 στον 1ο όροφο, στα γραφεία του κτιρίου Λαδόπουλου, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης-Καρναβάλι Πάτρας Χάρης Καρκούλιας, η καλλιτεχνική διευθύντρια του Καρναβαλιού Μαρία Κουρμπανά καθώς και ο Πατρινός σκηνοθέτης Παναγιώτης Φαφούτης.

Ο κ. Φαφούτης έχει αναλάβει να στήσει και να σκηνοθετήσει τα δρώμενα της τελετής έναρξης. Η ώρα της συνέντευξης Τύπου θα είναι στις 12.30 το μεσημέρι.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ