2013-01-12 12:31:05
Φωτογραφία για Θα φας πίκρα: 3 απογοητεύσεις στον έρωτα
Από τις αρχές κάθε νέας χρονιάς και μέχρι την γιορτή του Έρωτα, το Φλεβάρη, καρδούλες ανεμίζουν στον αέρα ωσάν χιονονιφάδες. Αυτά μέχρι τη στιγμή που τρως την πίκρα στον έρωτα και ψάχνεις να μαζέψεις τα κομμάτια σου! Ποιές είναι λοιπόν οι χειρότερες απογοητεύσεις στην αγάπη για να είσαι προετοιμασμένη για αυτές. 

Εσύ νομίζεις πως είστε φουλ ερωτευμένοι κι εκείνος σε χωρίζει σε ένα απόγευμα (very true story):

Υπάρχουν άνθρωποι - παγόβουνα και μεγάλες αγάπες- τιτανικοί σωστοί. Με την έννοια πως εσύ ετοιμάζεσαι ελπιδοφόρα και τρέχοντας με φουλ τις μηχανές να συναντήσεις το άγαλμα της Ελευθερίας (στην περίπτωση μας τα σκαλιά της εκκλησίας πριν το γάμο) αλλά λογαριάζεις δίχως το παγόβουνο που έχεις δίπλα σου.

Ναι, σε αγαπάει. Ναι, δεν φταις εσύ. Ναι, θέλει να είναι μαζί σου αλλά δεν μπορεί! Κοινώς, ένα απόγευμα θλιμμένο τράκαρες πάνω στο παγόβουνο δίχως να το περιμένεις κι ο δεσμός πήγε περίπατο. Για να μην βρεθείς σαν τον ΝτιΚάπριο παγωμένη στον Ωκεανό, μην παίρνεις τις μετρητοίς τα λόγια ή τις χειρονομίες αγάπης που σου χαρίζει απλόχερα. Φρόντισε να δίνεις μεν αλλά να κρατάς και τις επιφυλάξεις σου.


Πολλοί άνθρωποι και δη, πολλοί άντρες προτιμούν να δείχνουν ευτυχισμένοι παρά να υπομένουν τη γκρίνια σου και τη διαρκή ερώτηση: ''τι έχεις'', γιατί καταλαβαίνεις πως κάτι έχει. Έτσι, το παίζουν ερωτευμένοι και τρελοί μέχρι που σε χωρίζουν ξαφνικά και δεν έχουν καμία διάθεση για δεύτερες προσπάθειες.

Τις πταίει; Στις περισσότερες περιπτώσεις, σε νίκησε α) μια άλλη γυναίκα β) η εργένικη ζωάρα γ) η βαρεμάρα στο πλευρό σου. Ό,τι άλλο κι αν ακούσεις, ψέμα είναι!

Εσύ δεν έχεις μάτια για άλλον, κι εκείνος σε απατάει και με τη μανικιουρίστα σου (true story):

Δίνεις όρκους αγάπης. Λατρεύεις τα μάτια, τα χείλια, τα νυχάκια των ποδιών του που τραγουδά κι η Βίσση. Να κοιτάξεις άλλον άντρα; Φωτιά να πέσει να σε κάψει!

Κι όμως, πρά την πίστη που ορκίζεσαι, εκείνο το πλάσμα στο πλάι σου, ποτέ δεν υποσχέθηκε αποκλειστικότητα. Εσύ ορκίζεσαι πως είχε αφήσει να εννοηθεί πως η μονογαμία είναι το αγαπημένο του σπορ αλλά τούτα είναι από τα θέματα ημερήσιας διάταξης σε μια σχέση που τα συζητάς και δεν τα αφήνεις να εννοούνται, επειδή είσαι σίγουρη (από μόνη σου)! Όχι, ότι αν σου υπογράψει χαρτί αιώνιας πίστης, θα το τηρήσει αλλά θα έχεις κάθε δίκιο να τον βρίσεις με κάθε κοσμητικό επίθετο σε αντίθετη περίπτωση.

Τις πταίει; Μπορεί να δηλώνεις πως είσαι άνετη με τα ξενοκοιτάγματα. Η αλήθεια είναι πως α) τα έχεις συγχωρέσει πάλι στο παρελθόν, οπότε τη δεύτερη ή την τρίτη φορά είναι πιο εύκολη β) σε πήρανε τα χρόνια, οι κολλητές δεσμεύτηκαν και δεν έχεις χρόνο (νομίζεις) για να διεκδικείς το καλύτερο για σένα γ) έχεις πράξει τα ίδια στο παρελθόν, οπότε λες να πατσίσεις στα ξενοκοιτάγματα! 

Εσύ τον θέλεις με τρέλα αλλά εκείνος... σε βλέπει σαν φίλη:

Αν πεις σε έναν άντρα πως έχει την ευκαιρία να βρει τη μία και μοναδική γυναίκα στη ζωή του με το που ξεκινάει την επαφή του με το άλλο φύλο, θα νομίζει πως τον καταριέσαι. Αντίθετα, κάθε γυναίκα εύχεται ο επόμενος άντρας που θα γνωρίσει να είναι αυτός, ο Ένας και μοναδικός.

Ειρωνεία θα πεις. Αλλά η αλήθεια είναι πως αυτόν τον Ένα τον έχεις πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού και η πίκρα που τρως όταν δεν προχωράει μια γνωριμία, σου θυμίζει την πρώτη φορά που έφαγες χυλόπιτα.

Καταλαβαίνεις λοιπόν, πως όταν περιτριγυρίζεις ένα αγόρι και τα σήματα που πιάνεις είναι ερωτικά, το να σου μιλάει για φιλίες στο τέλος μόνο ως απογοήτευση μπορείς να το λάβεις!

Τις παίει; Για τα μπερδεμένα ερωτικά σήματα που έλαβες φταίει συνήθως: α) εκείνος που θέλει να το κάνετε αλλά δεν ψήνεται για σχέση β) εσύ που είχες καιρό να κάνεις σχέση και θα τα έφτιαχνες ακόμα και με χιονάνθρωπο την ώρα τούτη γ) εκείνος που σε θέλει stand by εφόσον δεν ευοδώσει η γνωριμία με την άλλη κοπελιά που γνώρισε. 

http://www.womenonly.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ