2013-01-12 13:01:01
Φωτογραφία για Στο Κατάρ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νενέ
Στο Κατάρ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βραζιλιάνος άσος Νενέ της Παρί Σαν Ζερμέν που στο παρελθόν ακούστηκε για τον Ολυμπιακό.

Ο Νενέ έχασε τη θέση του στο αρχικό σχήμα της Παρί μετά τις πολλές και ακριβές μεταγραφές του καλοκαιριού, κι έτσι εδώ και καιρό έψαχνε νέα ομάδα.

Για τον Βραζιλιάνο άσο ενδιαφέρθηκε τόσο η Σάντος όσο και η Μίλαν, όμως τελικά τα πετροδόλαρα ήταν αυτά που άλλαξαν τελευταία στιγμή την απόφαση του (4.5 εκ. ευρώ τον χρόνο, συμβόλαιο 18 μηνών).

Την είδηση επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του 31άχρονου μεσοεπιθετικού με δηλώσεις του: "Είναι οριστικό. Πηγαίνει στην Al-Gharafa στο Κατάρ. Ενημερώσαμε την Σάντος το απόγευμα", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Ο Νενέ δεν ήταν σίγουρος μέχρι την τελευταία στιγμή, όμως η Παρί έκανε πιο απλά τα πράγματα, καθώς γνωρίζονται οι διοικήσεις των δυο συλλόγων".

Για το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης, είπε: "Σε θέμα χρημάτων μπορώ να πω πως τόσο στην Παρί όσο και στο Κατάρ θα είναι σε καλή θέση. Σκέφτηκε πως ίσως θα ήταν καλύτερα να επιστρέψει στην Βραζιλία, όμως κάτι άλλαξε. Τώρα είναι έτοιμος για ένα νέο ξεκίνημα".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ