2013-01-12 14:44:02
Φωτογραφία για Μισούν θανάσιμα τον Ελληνικό λαό, όπως οι εντολείς τους!
Γράφει ο Αίας

Επιμένουν να μην ορρωδούν προ ουδενός τα πολιτικά ανδρείκελα, που εξαπατώντας τον Ελληνικό λαό ανέλαβαν από τους διεθνείς τοκογλύφους την εκτέλεση του «συμβολαίου» υποτέλειας της χώρας και φτωχοποίησης της κοινωνίας.

Απίστευτης αγριότητας το σκηνικό της νέας ληστρικής φοροεπιδρομής, σε βάρος της εξουθενωμένης Ελληνικής οικογένειας, των ανέργων των μισθωτών, των συνταξιούχων, των μικρών ελεύθερων επαγγελματιών, των μικροϊδιοκτητών, των μικρών και μεσαίων επιχειρηματιών. Δεν έχει προηγούμενο όχι μόνο στην μεταπολεμική ιστορία της Ελλάδας αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης.

«Η τρικομματική κυβέρνηση δίνει τη χαριστική βολή στους ήδη οικονομικά και ηθικά εξαθλιωμένους πολίτες και υπόσχεται χειρότερες μέρες για το μέλλον», τονίζει στην εμπεριστατωμένη δήλωσή της η Λούκα Κατσέλη, επισημαίνοντας πως ο νέος φορολογικός νόμος, που σύσσωμα ψήφισαν τα κόμματα της τρικομματικής κυβέρνησης αποτελεί «ταφόπλακα» για τη μέση ελληνική οικογένεια και την πολυπόθητη ανάπτυξη.


«Τιμωρούνται οικογένειες που διαθέτουν παιδιά με την οριζόντια - χωρίς κοινωνικά κριτήρια - περικοπή φοροαπαλλαγών.

Επιβάλλεται ποινή σε όσους δεν αποδείξουν ότι καταναλώνουν το 25% του εισοδήματός τους, εξαιρώντας όμως από τις εκπιπτόμενες δαπάνες τα ασφάλιστρα και τις ιατρικές δαπάνες!

Οι επενδύσεις μπαίνουν στο «απόσπασμα» με την πρωτοφανή διάταξη που αυξάνει – αντί να μειώνει - τον συντελεστή φορολόγησης των αδιανέμητων κερδών (από το 20% στο 25%), δηλαδή των κερδών που επανεπενδύονται, και ταυτόχρονα μειώνει την φορολόγηση των μερισμάτων (από 25% σε 10%), δηλαδή των κερδών που διανέμονται στους μετόχους»!

Η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας υπογραμμίζει ότι ο τόπος έχει ανάγκη από «μια πραγματική φορολογική μεταρρύθμιση, που θα αποκαθιστά τη φορολογική δικαιοσύνη, θα μειώνει τους άδικους έμμεσους φόρους, θα βάζει «μαχαίρι» στη φοροδιαφυγή και θα δίνει κίνητρα για παραγωγικές επενδύσεις»

Υ. Γ. Σφάλλουν όσοι πιστεύουν ότι οι εγχώριοι συνεργάτες του Δ΄ Ράιχ, είναι δειλοί κι άβουλοι και συνεπώς ανίκανοι. Απλώς προσπαθούν σε κάθε ευκαιρία να αποδείξουν ότι μισούν θανάσιμα τον Ελληνικό λαό, όπως και οι εντολείς τους! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ