2013-01-12 15:04:49
Φωτογραφία για Το τρικ έπιασε.Το νέο φορολογικό ψηφίστηκε και τώρα μπορούν να κοιμηθούν ήσυχοι οι αντιεξουσιαστές ..Λογικά θα τους δώσουν πίσω όλες τις βίλες να παίζουν.
Την ώρα που ασχολούνται όλοι με τους αντιεξουσιαστές,τους τρομοκράτες με τα χαμένα όπλα και τις βίλες αφασία,η κυβέρνηση της ΝΔ,του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ πέρασε νέα θηλιά στο λαιμό των Ελλήνων με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο..

Τόσα χρόνια τα ίδια και τα ίδια.Όποτε μας "παίρνουν μέτρα" πάντα θα έχουν θέμα οι αντιεξουσιαστές ή οι τρομοκράτες με τα "γκαζάκια"..

Τώρα μπορούν να κοιμηθούν ήσυχοι και οι κυβερνητικοί,αλλά και οι παρακρατικοί..Όλοι δούλεψαν πολύ καλά και έστρεψαν τα φώτα της δημοσιότητας σε θέματα που κανονικά δεν θα έπρεπε να ενδιαφέρουν κανέναν άλλον,εκτός από μια πολύ και συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων..

Είμαι σίγουρος πως τώρα θα πρέπει να αλληλοσυγχαίρονται μεταξύ τους,μιας και η δουλίτσα τους για την ώρα έγινε άριστα.. μέχρι την επόμενη νομοθετική τροπολογία..κατά των Ελλήνων..

Στο έργο έπαιξε πολύ καλά το ρόλο του και το ΣΥΡΙΖΑ,που δήθεν νοιάζεται για τους πολίτες. 


Εμείς οι υπόλοιποι ας ΕΤΟΙΜΑΖΌΜΑΣΤΕ για τα νεα οικονομικά δεινά που έρχονται..

Η συζήτηση του φορολογικού νομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής ολοκληρώθηκε με επίθεση του Γιάννη Στουρνάρα κατά του ΣΥΡΙΖΑ και της ελάσσονος αντιπολίτευσης. «Η αντιπολίτευση - και κυρίως η αξιωματική αντιπολίτευση - στερείται πλήρως εποικοδομητικών προτάσεων. Το «όχι σε όλα» δεν είναι εποικοδομητική πρόταση. Ασκείτε την «πολιτική του ξένοιαστου καβαλάρη», ή, όπως το λέει ο λαός, «τζάμπα μάγκες»» παρατήρησε ο Στουρνάρας. «Επειδή σήμερα κατακεραυνώσατε την Τρόικα και το ΔΝΤ, αλλά την Δευτέρα ο αρχηγός σας θα πάει στον Σόιμπλε να δώσει διαπιστευτήρια. Αυτό λέγεται ΣΥΡΙΖΑ εσωτερικού και ΣΥΡΙΖΑ εξωτερικού» ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών. Υπερασπιζόμενος τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα της κυβερνητικής οικονομικής πολιτικής, ο κος Στουρνάρας παρατήρησε πως «ο λαός έχει υποστεί θυσίες, αλλά πιάνουν τόπο. Η οικονομία προσαρμόζεται, τα δίδυμα ελλείμματα μειώνονται, η εκτέλεση του Προϋπολογισμού του 2012 πήγε καλύτερα απ' τους στόχους, το ισοζύγιο πληρωμών φέτος ίσως είναι ισοσκελισμένο. Μας κούρεψαν το χρέος 40 δις, μας μείωσαν τα επιτόκια, μας μείωσαν τα τοκοχρεολύσια!» ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών. Και μπροστά στις διαμαρτυρίες του Νότη Μαριά (Ανεξάρτητοι Έλληνες), ότι το πλεόνασμα αυτό δεν μοιράζεται υπέρ των ασθενέστερων οικονομικά Ελλήνων, ο κος Στουρνάρας διατράνωσε: «Μειώνω το χρέος. Είναι ευθύνη. Το να το μοιράσω είναι ανεύθυνο. Σας παρακαλουθώ! Είστε λαϊκιστής και παίζετε με τον πόνο του ελληνικού λαού!». Προηγουμένως, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Λαφαζάνης, είχε κατηγορήσει τον κο Στουρνάρα πως δεν απαντά στα ερωτήματα της αξιωματικής αντιπολίτευσης - και είχε αξιώσει να διευκρινίσει ο υπουργός Οικονομικών, τι θα κάνει με τις υπό απόλυση 300 καθαρίστριες του υπουργείου του. «Δεν μπορεί να κάνουν εταιρεία. Δεν είναι εργολάβοι» είχε πει ο κος Λαφαζάνης. «Το υπουργείο έχει προτείνει να απασχοληθούν νόμιμα οι καθαρίστριες με εταιρεία. Είναι κρίμα να τις εκμεταλλεύεστε και να κάνετε επίδειξη ευαισθησίας σε βάρος των φτωχών γυναικών!» απάντησε ο κος Στουρνάρας. (Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi)
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ