2013-01-12 23:53:06
Φωτογραφία για Συννεφιά και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας την Κυριακή
Συννεφιασμένη Κυριακή προβλέπεται για αύριο, αφού προβλέπονται νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές και στα βορειοδυτικά σποραδικές καταιγίδες, ενώ θα σημειωθούν ασθενείς χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ισχυροί έως 7 μποφόρ στο Ιόνιο, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο

Στην Αττική προβλέπονται τοπικές νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που το βράδυ θα αυξηθούν. Το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από τα δυτικά θα αυξηθούν και στη δυτική Μακεδονία θα σημειωθούν τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά. Ομίχλη τοπικά μέχρι και το πρωί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 0 έως 10 βαθμούς Κελσίου.


Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική στερεά και λίγα χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 15 βαθμούς Κελσίου

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται λίγες νεφώσεις ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Black Hawk down» αλά γαλλικά!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Black Hawk down» αλά γαλλικά!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ