2013-01-13 10:01:09
Φωτογραφία για ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΣΕ ΑΜΠΝΤΟΥΝ Ο ΒΕΝΓΚΕΡ
Ο Τζαμέλ Αμπντούν είναι ένας ακόμα παίκτης του Ολυμπιακού -μετά τον Κώστα Μήτρογλου- που έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στον προπονητή της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ.

Ο Αλσατός τεχνικός είχε ξεχωρίσει τους Αμπντούν και Μήτρογλου από τα φετινά παιχνίδια του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ. Ειδικά όμως για τον Αλγερινό το ενδιαφέρον του με βάσει την πληροφόρηση που υπάρχει ο Βενγκέρ εντυπωσιάστηκε για τα καλά από την ταχύτητά του, την καλή του τεχνική κατάρτιση και γενικότερα τον τρόπο που αγωνίζεται σύμφωνα με τα όσα είδε από εκείνον στο Τσάμπιονς Λιγκ και κυρίως στους αγώνες των δύο συλλόγων.

Ο προπονητής των «κανονιέρηδων» βλέπει στον Αμπντούν και τον παίκτη που έχει την δυνατότητα να... ξεσηκώσει την κερκίδα των οπαδών της ομάδας. Θεωρεί ότι συνδυάσει ουσία και θέαμα και πως μπορεί να προσφέρει στην Άρσεναλ. Τον έχει πια σε ιδιαίτερα μεγάλη εκτίμηση και όπως προκύπτει ίσως ασχοληθεί σοβαρά με την υπόθεσή του είτε τον Γενάρη είτε το καλοκαίρι. Επιπλέον και ο «Μητρο-γκόλ» είναι ένας παίκτης που του αρέσει σε σημαντικό βαθμό. Μέσα στο προσεχές χρονικό διάστημα θα φανεί το τι ακριβώς μέλλει γενέσθαι.

Ο Αμπντούν πάντως, όπως και ο Μήτρογλου, είναι πολύ ευχαριστημένοι στο λιμάνι και δεν έχουν πρόθεση να φύγουν. Από την άλλη είναι δεδομένο ότι το πρέσινγκ πολλών ομάδων από την Ευρώπη υπάρχει και για τον έναν και για τον άλλον ποδοσφαιριστή, που έχουν βγάλει θετικότατο αγωνιστικό πρόσωπο στην διάρκεια της τρέχουσας περιόδου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ