2013-01-13 10:53:51
Φωτογραφία για «Πρόεδρε θα έρθω»
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιάννη Αλαφούζο είχε την Παρασκευή ο Σισέ… «Μην ανησυχείς θα έρθω», ανέφερε ο Γάλλος σύμφωνα με την LiveSport.

Στοιχεία που δίνουν λόγους στους οπαδούς του Παναθηναϊκού για να αισιοδοξούν για την επιστροφή του Σισέ δίνει σε σημερινό της δημοσίευμα η LiveSport.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι ο Σισέ σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Γιάννη Αλαφούζο την Παρασκευή του μετέφερε την επιθυμία του για επιστροφή στα… πράσινα λημέρια καταλήγοντας… «Μην ανησυχείς πρόεδρε, θα έρθω»!

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι το μόνο που απομένει για την επιστροφή του Γάλλου επιθετικού στην Αθήνα είναι να διαπραγματευτεί με την ΚΠΡ και να την πείσει να τον αφήσει ελεύθερο. Κάτι που έχει πιθανότητες.

Ακόμη όμως και στην αντίθετη περίπτωση, δηλαδή, σε αρνητική απάντηση του αγγλικού συλλόγου, τότε, θα… κατηφορίσει στην Ελλάδα από την Αγγλία ως δανεικός μέχρι τον Ιούνιο, διαπραγματευόμενος την πώλησή του τον Μάιο.

Στην επικοινωνία που είχε ο Σισέ με τον Αλαφούζο δόθηκαν απαραίτητες διαβεβαιώσεις για την βιωσιμότητα της ομάδας και αναλύθηκαν οι στόχοι της.
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ