2013-01-13 10:54:46
Φωτογραφία για «Πράσινες» σκέψεις για Κυργιάκο
Ο Σισέ το σκέφτεται σοβαρά να φορέσει και πάλι τη φανέλα με το τριφύλλι και στην ΠΑΕ το σκέφτονται σοβαρά να φέρουν άλλον έναν παλιό άσο της ομάδας… Τον Σωτήρη Κυργιάκο!

Στον Παναθηναϊκό η προσοχή έχει επικεντρωθεί στην επιστροφή του Σισέ, αλλά –πλέον- στο προσκήνιο έρχεται το ενδεχόμενο κι άλλη μια μεγάλη επιστροφή! Αυτή του Σωτήρη Κυργιάκου!

Στις τάξεις των πρασίνων δεν ασχολούνται μόνο με το πώς θα πείσουν τον Γάλλο να έρθει στην Ελλάδα αλλά αναλύουν τις καλές περιπτώσεις που μπορούν να προκύψουν.

Έτσι τις τελευταίες ημέρες έχει αρχίσει και συζητείται αρκετά και άλλο ένα όνομα παλιού πράσινου άσου, του Σωτήρη Κυργιάκου. Ο Έλληνας στόπερ ανήκει στην Βόλφσμπουργκ αλλά δεν υπολογίζεται από τους υπεύθυνους.

Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και στη γερμανική ομάδα δεν παρουσιάζονται αρνητικοί να τον παραχωρήσουν από τώρα, για να γλιτώσουν και τα χρήματα του συμβολαίου του.

Στο τριφύλλι αναζητούν έναν αμυντικό και ο Σωτήρης Κυργιάκος είναι μια εξαιρετική περίπτωση καθώς όχι μόνο μπορεί να ανεβάσει επίπεδο στην αμυντική γραμμή αλλά και να προσδώσει τον απαιτούμενο «τσαμπουκά» που φαίνεται να απουσιάζει.
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Πρόεδρε θα έρθω»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Πρόεδρε θα έρθω»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ