2013-01-13 10:57:10
Φωτογραφία για Θέλει να επανορθώσει
Στις νίκες θέλει να επιστρέψει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θέλει να ξεχάσει την ήττα από την Καλλιθέα και να κερδίσει τον Ατρόμητο μέσα στην Τούμπα.

Η μεσοβδόμαδη ήττα από την Καλλιθέα «ταρακούνησε» τον ΠΑΟΚ.

Για τον «Δικέφαλο του Βορρά» αυτό το παιχνίδι ανήκει στο παρελθόν, όμως πήρε το μάθημά του εν όψει της δύσκολης συνέχεια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Πλέον όλοι περιμένουν την αντίδραση της ομάδας του Γιώργου Δώνη από τον σημερινό κιόλας αγώνα με τον Ατρόμητο στην Τούμπα (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Θεσσαλονικείς επιστρέφουν στις υποχρεώσεις που έχουν στη Σούπερ Λίγκα απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο, ο οποίος και εκείνος στοχεύει στην έξοδο στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Για ακόμη ένα ματς οι «ασπρόμαυροι» καλούνται να παίξουν με σημαντικές απουσίες.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Χακόμπο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Αποστολόπουλο, Κατσουράνη, Κατσικά και Λίνο. Ως «κόφτης» θα αγωνιστεί ο Κάτσε, έχοντας ως εσωτερικούς χαφ τους Σταφυλίδης και Λάζαρ. Την τριπλέτα στην επίθεση θα αποτελέσουν οι Λόρενς, Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης.


Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Ιντζίδης, Έτο, Κίτσιου, Πέλκας, Γιάννου και Γεωργιάδης. Εκτός έμειναν οι Βιβιάν-Κουμάλο για την άμυνα και στους Φωτάκη, Γκαρσία στη μεσαία γραμμή, όπως και ο Κωνσταντινίδης.

Προϊστορία

Μόλις μία ισοπαλία θα συναντήσουμε, τσεκάροντας τα 16 προηγούμενα ματς που έγιναν στην Τούμπα για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Τέσσερις νίκες έχει ο Ατρόμητος που πέρυσι πανηγύρισε και στις δύο διοργανώσεις (1-0 και 2-1). Για το πρωτάθλημα και ως γηπεδούχος, ο ΠΑΟΚ υπερέχει κόντρα στους Περιστεριώτες με 7-1-4.

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

10/12/11 ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 3-1 (19' Λίνο, 28' πεν. Βιεϊρίνια, 92' Αθανασιάδης - 61' Μπρίτο)

28/11/10 ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 0-1 (56' Σφακιανάκης)

30/01/10 ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 1-0 (88΄ Παπάζογλου)

30/03/08 ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 1-0 (43' πεν. Γεωργιάδης)

10/12/06 ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 0-3 (12' Κορακάκης, 30' Άντερσον, 90' (πεν) Κουτσοσπύρος)
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Φόβοι για κάταγμα!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Φόβοι για κάταγμα!
Προχωράει το plan b
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Προχωράει το plan b
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ