2013-01-13 10:57:41
Φωτογραφία για Προχωράει το plan b
Η δυσκολία που παρουσιάζουν οι μεγάλοι στόχοι του ΠΑΟΚ αναγκάζουν τους ιθύνοντες του συλλόγου να ενεργοποιήσουν το εναλλακτικό τους πλάνο.

Οι εναλλακτικές λύσεις για την απόκτηση ενός ακραίου μεσοεπιθετικού έρχονται στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ.

Στον «Δικέφαλο του Βορρά» είχαν σε πρώτο πλάνο τον Βιεϊρίνια (μένει στην Βόλφσμπουργκ), τον Ολαϊτάν (που φαίνεται ότι καταλήγει στον Ολυμπιακό), τον Λάζοβιτς (συζητάει με τη Ροστόφ) και τον Λούκας (η Καρπάτι ζητάει αρκετά χρήματα για τον δανεισμό του).

Οι ιθύνοντες της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ έχουν καθημερινές συσκέψεις για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας μετά τις μεταγραφές του Κατσουράνη και του Σίλντενφελντ.

Ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ έχει ενημερώσει και τους υπόλοιπους παράγοντες του συλλόγου για τις δυσκολίες που παρουσιάζονται στους πρώτους στόχους της ομάδας και όλοι μαζί καταστρώνουν το plan b για την μεταγραφή του εξτρέμ.

Το θετικό στην υπόθεση είναι ότι αν και ο ΠΑΟΚ ήταν σε επαφή με κάποιους παίκτες, το τμήμα σκάουτινγκ συνέχιζε τη δική του δουλειά.

Τις επόμενες αναμένουμε εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα και ίσως έχουν κάποιο νέο όνομα στο μεταγραφικό στόχαστρο του «Δικεφάλου του Βορρά».
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Θέλει να επανορθώσει
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Θέλει να επανορθώσει
Καουτσούκ!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Καουτσούκ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ