2013-01-13 11:18:02
Φωτογραφία για Πάτρα: Άνοιξε κατάστημα γνωστής αλυσίδας ζαχαροπλαστείων
Η γνωστή αλυσίδα ζαχαροπλαστείων «MAX PERRY», που δραστηριοποιείται κυρίως στην περιοχή της Αττικής, ξεκίνησε προσφάτως την επέκτασή της και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Έτσι, μετά το Ηράκλειο Κρήτης, τη σκυτάλη πήρε η Πάτρα.

Όπως πληροφορείται το xespao.gr το κατάστημα «MAX PERRY» βρίσκεται στην οδό Γ.Παπανδρέου, απέναντι από το Νοσοκομείο "Άγ. Ανδρέας".

Πρόκειται για μια ελληνική εταιρεία με πολυετή εμπειρία στην ελληνική αγορά, η οποία έκανε το πρώτο της βήμα και άνοιξε τα δικά της καταστήματα το 2005 στον Πειραιά, προσφέροντας στους κατοίκους του μια γλυκιά νότα στην καθημερινότητά τους μέσα από ποικίλες, πρωτότυπες, νόστιμες και ποιοτικές σοκολατένιες λιχουδιές. Η επιτυχία της από τότε έως σήμερα , την κατέστησε στην ελληνική αγορά ως ‘Leader Concept’ στο ‘Chocolate Pastry Market’ και γενικότερα ανήκει στις πιο αναπτυσσόμενες και ελπιδοφόρες επιχειρήσεις διατροφής στην Ευρώπη.

Η παρασκευή σοκολατένιων γλυκισμάτων μπροστά στα μάτια του πελάτη αποτελεί ένα από τα βασικά συστατικά της επιτυχίας που καταγράφει τα τελευταία χρόνια η αλυσίδα. Ακόμη και οι περαστικοί μπορούν από τις γυάλινες προσόψεις των καταστημάτων της εταιρείας να παρακολουθήσουν την παρασκευή των φρέσκων γλυκών, ένας πειρασμός στον οποίο συχνά ενδίδουν.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σεισμική δόνηση στη Λήμνο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σεισμική δόνηση στη Λήμνο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ