2013-01-13 11:07:03
Φωτογραφία για Παπανδρέου: Κάποιοι κατασκευάζουν σενάρια
Ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο του Γιώργου Παπανδρέου, με την οποία διαψεύδεται ότι ο πρώην πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, τον ...Ιωάννη Διώτη και τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου στις 8 Ιουλίου, την ημέρα δηλαδή που αλλοιώθηκε το USB που περιείχε τη λίστα Λαγκάρντ, όπως ανέφερε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου, το Σάββατο στη πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γιώργου Παπανδρέου:

«Οι απόψεις και οι θέσεις του Γιώργου Παπανδρέου στα θέματα της φοροδιαφυγής και της διαφάνειας είναι γνωστές, όπως και οι πάγιες εντολές του για τα θέματα αυτά κατά την διάρκεια της θητείας του ως Πρωθυπουργός.

Και η αλήθεια είναι, ότι παρά τις δυσκολίες, παρά τις χρόνιες στρεβλώσεις, την περίοδο της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ έγιναν πολύ μεγάλες προσπάθειες, που έχουν δώσει τα πρώτα θετικά αποτελέσματα για αυτό το μείζον ζήτημα.

Κάποιοι όμως θέλουν να κατασκευάζουν σενάρια και συνωμοσίες. Αυτό έχουμε πάλι σήμερα. Άλλη μια υπόθεση συνομωσιολογικού χαρακτήρα, άλλη μια επιχείρηση σκευωρίας σε εξέλιξη, όλα εκτός πραγματικότητας.

Και βέβαια, δεν υπήρξε καμία τέτοια συνάντηση, με το περιεχόμενο που αναφέρεται ή υπονοείται.

Τελεία και παύλα».

ysterografa.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Παράδοση ή ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ !!!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Παράδοση ή ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ !!!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ