2013-01-14 14:06:26
Φωτογραφία για Κεδίκογλου σε BBC: Ακροαριστεροί αναρχικοί πίσω από την επίθεση.Υποστήριξε πως υπάρχουν αποδείξεις για αυτό.
Η κόντρα ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να υποστηρίζει μιλώντας με δημοσιογράφο του BBC πως πίσω από την επίθεση βρίσκονται ακροαριστεροί αναρχικοί. Μάλιστα ο ανταποκριτής του BBC στην Αθήνα Μάρκ Λόουεν υποστηρίζει πως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος του είπε ότι υπάρχουν αποδείξεις για αυτό.

Πόλεμος δηλώσεων Κεδίκογλου - Σκουρλέτη

 Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκουγλου μόλις έγινε γνωστή η επίθεση δήλωσε «έχουμε μία συμβολική σφαίρα κατά του πρωθυπουργού». Στη συνέχεια έκανε λόγο για άλλη μία κλιμάκωση στην προσπάθεια διάχυσης του τρόμου στην κοινωνία. «Έχουμε άλλη μία κλιμάκωση στην προσπάθεια διάχυσης του τρόμου στην κοινωνία και βλέπουμε πράγματα που δεν έχουμε ξαναδεί. Να γαζώνεται με σφαίρες το γραφείο του προέδρου του κόμματος. Ζούμε επικίνδυνη κλιμάκωση και όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Δεν μπορούμε να έχουμε μισόλογα και εξαιρέσεις. Δεν υπάρχει καλή και κακή πολιτική βία. Πρέπει να προσέξουν όλοι όσοι στο παρελθόν, εκθείαζαν ορισμένες μορφές κατανοητής βίας», αφήνοντας ουσιαστικά υπονοούμενα για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες ημέρες με αφορμή της καταλήψεις σε Βίλα Αμαλία και Βίλα Μαρία Κάλας.


 Η Κουμουδούρου όμως σήκωσε αμέσως το γάντι που πέταξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μέσω του Πάνου Σκουρλέτη, ο οποίος αφού χαρακτήρισε καταδικαστέα την επίθεση στα γραφεία της ΝΔ, στη συνέχεια επιτέθηκε στον Σίμο Κεδίκογλου υποστηρίζοντας πως δεν υπάρχει η απαιτούμενη ψυχραιμία από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και πρόσθεσε πως η κυβέρνηση θέλει να εκμεταλλευτεί τα γεγονότα αυτά, υλοποιώντας μια στρατηγική έντασης και διχασμού, απαξιώνοντας παράλληλα τους κοινωνικούς αγώνες. Στοχοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, ενώ συνειδητά καλλιεργεί κλίμα ενός νέου εμφυλίου.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ