2013-01-14 18:26:02
Φωτογραφία για ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗ ΛΕΒΑΝΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΠΑΝΟΥΣ
Σκληρή είναι η κριτική που ασκούν ισπανικά μέσα ενημέρωσης στην Λεβάντε, με αφορμή την ήττα που γνώρισε η προσεχής ευρωπαϊκή αντίπαλος του Ολυμπιακού από την Μπέτις που συνοδεύτηκε με απογοητευτική εμφάνιση.

Ιδιαίτερα σκληρή είναι η κριτική που ασκεί ο ισπανικός Τύπος στην Λεβάντε, με αφορμή την εν γένει παρουσία της προσεχούς ευρωπαίκής αντιπάλου του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με την Μπέτις από την οποία ηττήθηκε με 2-0.

Μέσα της χώρας της Ιβηρικής Χερσονήσου υποστηρίζουν ότι το συγκρότημα του Χουάν Ιγκνάσιο Μαρτίνεθ φανέρωσε κτυπητές» αδυναμίες, τις οποίες οφείλει να βελτιώσει το συντομότερο δυνατόν.

Ενδεικτικό είναι το άρθρο στην ιστοσελίδας « levante-emv.com», όπου υπογραμμίζεται ότι η ομάδα θα πρέπει να... ξυπνήσει, καθώς ακολουθεί ο Ολυμπιακός.

«Μια άνευρη Λεβάντε», είναι ο τίτλος του κειμένου, το οποίο στην συνέχεια αναφέρεται στις αδυναμίες του συλλόγου: «Οι 30 πόντοι που μάζεψε η Λεβάντε στον πρώτο γύρο, δεν αφήνουν χώρο για αμφιβολίες
. Πρόκειται για μια δυνατή ομάδα στα μετόπισθεν, αλλά ας μην κρυβόμαστε, η πικρή γεύση της ήττας από την Μπέτις φανέρωσε πολλές αδυναμίες. Δεν μπόρεσε να προβάλει την παραμικρή αντίσταση, καθώς δεν είχε ούτε την ελάχιστη δόση νεύρου που απαιτείται και την κάνει επικίνδυνη για κάθε αντίπαλο. Η Μπέτις υπερκέρασε το εμπόδιο της άμυνας με αρμονικό τρόπο», τονίζει με κατηγορηματικό τρόπο, για να προσθέσει:

«Ο... αποκλεισμός του Ολυμπιακού απέχει ακόμα και η Λεβάντε έχει ανάγκη να αντιδράσει».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ