2013-01-15 15:38:08
Φωτογραφία για ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ... ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΝΡΟΤΟ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΙΡΑΛΑΣ
Διαψεύδουν από τον Ολυμπιακό τη φημολογία περί επιστροφής του Κέβιν Μιραλάς.

Μπορεί ο Αντώνης Νικοπολίδης να άφησε ανοιχτή την πόρτα για μελλοντική επιστροφή του Βέλγου επιθετικού στον Ολυμπιακό, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί άμεσα.

Τις τελευταίες μέρες υπήρξε έντονη φημολογία, η οποία μεταδόθηκε και από ραδιοφωνικά Μέσα, περί... άμεσης επιστροφής του Μιραλάς με τη μορφή δανεισμού από την Έβερτον, αλλά κάτι τέτοιο διαψεύστηκε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο από τους ερυθρόλευκους.

«Φυσικά, δεν υπάρχει κανένα θέμα Μιραλάς» ακούστηκε χαρακτηριστικά από επίσημα χείλη του Ολυμπιακού.

Μετά την διάψευση του Ολυμπιακού ήρθε και η διάψευση από τον μάνατζερ του Μιραλάς, Κριστόφ Ενροτό, ο οποίος είπε σε επικοινωνία που είχε με το "sportdog.gr".

Υπάρχει η πιθανότητα να αγωνιστεί για έξι μήνες ο Μιραλάς στον Ολυμπιακό, προκειμένου να πάρει μαζεμένα παιχνίδια στα πόδια του και να επιστρέψει το καλοκαίρι στην Έβερτον;


"Όχι δεν είναι αλήθεια πως μπορεί να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός τον πούλησε και τώρα ο Κέβιν παίζει στην Έβερτον. Δεν πρόκειται να γυρίσει πίσω, πολύ περισσότερο με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες", σχολίασε αρχικά ο Βέλγος μάνατζερ και συμπλήρωσε στην ερώτηση αν από τις συζητήσεις που έχει κάνει με τον Μιραλάς, έχει αντιληφθεί πως κάποια στιγμή στο μέλλον μπορεί να φορέσει ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα:

"Δεν το ξέρω, κανείς δεν ξέρει τι φέρνει η ζωή. Το μόνο σίγουρο είναι πως τώρα ζει στην Αγγλία, παίζει στην Έβερτον και το ευχαριστιέται. Έχει σπίτι στην Αγγλία και του αρέσει πολύ να παίζει σε αυτό το πρωτάθλημα. Αλλά δεν είμαι σίγουρος, γενικότερα, αν θα ήθελε να επιστρέψει ξανά στην Ελλάδα για να αγωνιστεί".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αναπάντητες κλήσεις παντού!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αναπάντητες κλήσεις παντού!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ