2013-01-17 13:26:06
Φωτογραφία για «ΣΗΜΕΡΑ ΖΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ!» ...ΛΕΝΕ ΣΤΗ ΧΙΜΚΙ
Ο τζένεραλ μάνατζερ της Χίμκι, Βίκτορ Μπούτσκοφ, αναφέρθηκε στην απελπιστική κατάσταση που βιώνει η αντίπαλος του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα, την ώρα που φαντάζει πολύ πιθανό το ενδεχόμενο που θέλει τη ρωσική ομάδα να δίνει την Παρασκευή τον τελευταίο της αγώνα στη φάση των ομίλων του «Top-16» απέναντι στην Μακάμπι.

Η πρόσφατη δημοσιοποίηση του προβλήματος, μέσω των δηλώσεων των παικτών στα ΜΜΕ και της απειλής να προχωρήσουν σε απεργία διαρκείας, σε συνδυασμό με την έντονη δυσαρέσκεια που προκάλεσε το θέμα στις τάξεις των οπαδών της περιφέρειας “Moscow Region”, ανάγκασε τον κυβερνήτη να δηλώσει επισήμως ότι θα βοηθήσει οικονομικά την Χίμκι, εφόσον διαπιστώσει ότι όλα τα χρήματα της επιχορήγησης πάνε για τις ανάγκες του συλλόγου!

Στην ομάδα της Μόσχας τρέχουν και δεν ...φτάνουν να συμμαζέψουν τα... ασυμμάζευτα, ενώ ο Μπούτσκοφ δήλωσε ότι “σήμερα ζούμε, αλλά αύριο μπορεί όχι!”.

Κι όλα αυτά, ενώ οι παίκτες, δια στόματος του αρχηγού, Βιτάλι Φριτζόν, δήλωσαν ότι θα αγωνιστούν κανονικά στον εντός έδρας αγώνα της Παρασκευής (18/01, 18.00) με την Μακάμπι για την 4η αγωνιστική της φάσης των “16” της Ευρωλίγκα, την ίδια ώρα που η διοργανώτρια αρχή παρακολουθεί με προβληματισμό τις εξελίξεις...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ