2013-01-17 13:40:56
Φωτογραφία για ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΣΤΟΝ ΑΡΗ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΣ
Ο Δημήτρης Διαμαντάκος είναι ποδοσφαιριστής του Άρη μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο ποδοσφαιριστής που ανήκει στον Ολυμπιακό, πέρασε από εξετάσεις, υπέγραψε συμβόλαιο και αναμένει το τυπικό ΟΚ για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες του Άρη.

Η ΠΑΕ κατέβαλε το ποσό που χρειαζόταν (περίπου 36 χιλιάδες) για την εξασφάλιση ασφαλιστικής ενημερότητας και καταθέτοντας το σχετικό έγγραφο στην ΕΠΟ θα έχει άμεσα το δικαίωμα να ενισχυθεί, εκδίδοντας δελτίο στον διεθνή με τις μικρές εθνικές επιθετικό.

Οι κίτρινοι περιμένουν σήμερα ή το αργότερο ως αύριο τις αποφάσεις του Ολυμπιακού για έναν έστω ακόμη παίκτη από αυτούς που τελούν υπό δανεισμό (Ζαραδούκα, Τάτο, Βλαχοδήμο) ώστε να ενισχυθεί περισσότερο και αν καταστεί δυνατόν να είναι ακόμη και με μια προπόνηση, άμεσα στη διάθεση του Λούκας Αλκαράθ.

H ανακοίνωση του Άρη:

«Η ΠΑΕ αρης ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Διαμαντάκου. Ο 19χρονος διεθνής επιθετικός βρέθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013 με υποσχετική από τον Ολυμπιακό.


Ο Δημήτρης Διαμαντάκος γεννήθηκε στις 5 Μαρτίου 1993 στον Πειραιά. Έχει ύψος 1.82 και βάρος 74 κιλά.

Ξεκίνησε την καριέρα του στον Ατρόμητο Πειραιά και στις αρχές του 2009 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στον Ολυμπιακό. Το περασμένο καλοκαίρι παραχωρήθηκε με υποσχετική στον Πανιώνιο. Με την ομάδα της Ν. Σμύρνης στη φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 9 παιχνίδια συνολικά (8 στο πρωτάθλημα και 1 στο Κύπελλο).

Είναι διεθνής με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα U-17, U-19 και πρόσφατα με την U-21.»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ