2013-01-17 14:48:26
Φωτογραφία για Συναγερμός στο ν. Ιωαννίνων για το δεύτερο κύμα του χιονιά
Σε λευκό κλοιό βρίσκεται ο Νομός Ιωαννίνων, με το αποκορύφωμα του χιονιά να χτυπάει απόψε και αύριο, όπου το χιόνι θα σκάσει και στα πεδινά και αναμένεται ακόμα και ...μέσα στην πόλη των Ιωαννίνων, όπως δήλωσε στο www.firmani.gr o Διευθυντής Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Ηπείρου Δημήτρης Μαυρογιώργος.Το πρώτο κύμα ήταν αρκετό για να προκαλέσει χθες σοβαρά προβλήματα στην Εγνατία Οδό , ενώ σύμφωνα με καταγγγελίες κατοίκων από τα χωριά Μακρίνο, Ελατοχώρι Ζογορίου και Παλαιοσέλι Κόνιτσας ,υπάρχουν διακοπές στην ηλεκτροδότηση από χθες στις 10 το βράδυ,με τα συνεργεία της ΔΕΗ να δίνουν μάχη να αντιμετωπίσουν όλα τα περιστατικά.

Στη μάχη του αποχιονισμού έχουν επιστρατευτεί και δύο ερπιστιοφόρα, ενώ οι αρχές απευθύνουν έκκληση περιορισμού των μετακινήσεων και μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ Ε.Ο ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΝΤΑΛΙΚΑΣ

Στη σήραγγα Δωδώνης στην Εγνατία Οδό και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας,είχαμε διακοπή κυκλοφορίας για λίγη ώρα, μετά από ανατροπή νταλίκας, λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος Ο οδηγός της νταλίκας έχει τραυματιστεί και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.Σύμφωνα με την ανακοίνωση που έκανε στο www.firmani.gr ο Αστυνομικός Διευθυντής Ιωαννίνων Ανδρέας Παπιγκιώτης η κυκλοφορία έχει αποκατασταθεί και ζήτησε από τους οδηγούς ειδικά με κακής ποιότητας ελαστικά να μην τρέχουν στο δρόμο και να είναι προσεκτικοί.

80χρονοσ νεκρός σε τροχαίο

Στο μεταξύ τραγικό θάνατο βρήκε ένας 80χρονος στην Πεδινή Ιωαννίνων, το Ι.Χ.Ε
. αυτοκίνητο, που οδηγούσε συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 59χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 80χρονου οδηγού του πρώτου οχήματος.

Ενεργείται προανάκριση για τον προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου ατυχήματος από το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων.
firmani.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ