2013-01-18 00:39:02
Φωτογραφία για Τεστ διαιτητών στα Τρίκαλα
Διοργανώθηκαν σήμερα το πρωί στο Εθνικό Στάδιο Τρικάλων τα αγωνιστικά τεστ για τους Διαιτητές Β΄ Εθνικής, των Βοηθών τους και τους Διαιτητές Γ΄ και Δ΄ Εθνικής κατηγορίας όπως και υποψηφίων ταλέντων που επιθυμούν... να ασχοληθούν με τον χώρο της Διαιτησίας ποδοσφαίρου.

Τα αγωνιστικά τεστ που διεξήχθησαν υπό το άγρυπνο βλέμμα του Εθνικού Γυμναστή Διαιτητών της ΕΠΟ Βασίλη Λώλη, είχαν απόλυτη επιτυχία για τους 90 περίπου συμμετέχοντες, που ήταν από την Θεσσαλία, την Κεντρική Ελλάδα, την Ήπειρο, την Κέρκυρα και την Φθιώτιδα ενώ απονεμήθηκε σήμα διαιτητή FIFA στην Κωνσταντίνα Μπουμπούρη που ανήκει στην ΕΠΣ Ευρυτανίας.

Το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε όπως κατέγραψε το trikalanews.gr στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Επιμελητηρίου Τρικάλων, επιμορφωτική ημερίδα, όπου προβλήθηκε εκπαιδευτικό οπτικό, αναλυτικό υλικό από φάσεις αγώνων επιπέδου Champions League που χορηγήθηκε από την UEFA.


Στην επιμορφωτική ημερίδα που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στα Τρίκαλα με πρωτοβουλία του Προέδρου της ΕΠΣ Τρικάλων Θανάση Μπουτζιώλη, έδωσαν το παρόν σύσσωμο το Δ.Σ της τοπικής ΕΠΣ, εκπρόσωποι από άλλων συμμετεχόντων Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων, Διαιτητές, Βοηθοί και Παρατηρητές Διαιτησίας.

Την ενημέρωση και ταυτόχρονα χρήσιμες συμβουλές από την μακροχρόνια τους παρουσία στα ποδοσφαιρικά γήπεδα έδωσαν οι Γιώργος Καραμελίδης Πρόεδρος της ΚΕΔ , Μέλος του Δ.Σ της ΕΠΟ και Πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας, ο Θανάσης Μπριάκος πρώην Διεθνής Διαιτητής και Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΚΕΔ, ο Γιώργος Δούρος πρώην Διεθνής Διαιτητής, μέλος της ΚΕΔ και υπεύθυνος ορισμών για την Super League και ο Δημήτρης Καλύβας πρώην Διαιτητής Α΄ Εθνικής, Μέλος της ΚΕΔ και υπεύθυνος ορισμών της Football League.

trikalanews.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ