2013-01-18 00:39:21
Φωτογραφία για Δεν είναι φαβορί ο ΠΑΟΚ
Ο Σάκης Τσιώλης μίλησε για την προσεχή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τρίπολη ενώ τόνισε πώς ο ΠΑΟΚ δεν είναι το απόλυτο φαβορί για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λινγκ αφού υπάρχουν και τα πλέι οφ. Αρχικά για την αυριανή αναμέτρηση ειπε: «Είναι σίγουρα ένα σημαντικό και κομβικό παιχνίδι ώστε να μην ξεφύγει στη βαθμολογία ο ΠΑΟΚ αλλά και για να απομακρυνθούμε εμείς από την πέμπτη θέση»

Για το ότι οι παίκτες του πιστεύουν σην κατάκτηση της 2ης θέσης: «Νομίζω ότι αυτό πηγάζει από τις ικανότητες της ομάδας. Εγώ θα έλεγα ότι είναι καλό αυτό για τον Αστέρα. Αυτό που με «καίει» εμένα είναι να μπούμε στα πλέι οφ και μετά θα δούμε τι θα γίνει στα μπαράζ».

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί για την 2η θέση: «Όχι δεν είναι μόνο ο ΠΑΟΚ, στα πλέι οφ μπορούν να γίνουν τα πάντα. Έχει μεν ένα πλεονέκτημα λόγω του κόσμου αλλά κύριο ρόλο θα παίξει σε τι κατάσταση θα είναι η κάθε ομάδα» και συνέχισε:  «Αυτή τη στιγμή τα αγωνιστικά δεν έχουν μεγάλες διαφορές. Ο ΠΑΟΚ όμως έχει μια δυναμική με τους φίλαθλους του καθώς έχει παντού κόσμο και στα εκτός έδρας παιχνίδια και το εκμεταλλεύεται αυτό».


Για το τι τον προβληματίζει περισσότερο από τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έχει δύο κορυφαίους επιθετικούς, τον Σαλπιγγίδη και τον Αθανασιάδη. Θα πρέπει να βρούμε τρόπω να αντιμετωπίσουμε τους δύο κορυφαίους σέντερ φορ κατά τη γνώμη μου στην Ελλάδα. Θα πρέπει να έχουμε την κατοχή, να μπορέσουμε να επιβάλουμε το παιχνίδι μας και να καταφέρουμε να σκοράρουμε πρώτοι».

Για το αν επηρεάζει τους παίκτες του το πρώτο παιχνίδι με τα πολλά δοκάρια: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι, αυτό που επηρεάζει περισσότερο είναι το πέναλτι που δόθηκε στον ΠΑΟΚ ενώ δεν υπήρχε και που δε δόθηκε σε εμάς ενώ υπήρχε. Αυτό κυριαρχεί περισσότερο, η διαιτησία. Εγώ τους λέω να το δούμε ήρεμα το παιχνίδι»
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τεστ διαιτητών στα Τρίκαλα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τεστ διαιτητών στα Τρίκαλα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ