2013-01-18 06:57:03
Φωτογραφία για «Βόμβα» Καμμένου προς Χρυσοχοΐδη στην Βουλή για τον Λεωνίδα Τζανή! [Video]
Ο Καμμένος σύστησε στον Χρυσοχοΐδη να ρωτήσει τον Διώτη, αν πριν αυτοκτονήσει ο Λεωνίδας Τζανής τον πήρε τηλέφωνο και τί του είπε.

«Βόμβα» και μάλιστα μεγατόνων, αναφορικά με την πολύκροτη υπόθεση της αυτοκτονίας του πρώην υφυπουργού των Κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδα Τζανή, αποτέλεσε η τοποθέτηση του Πάνου Καμμένου στην Βουλή και πιο συγκεκριμένα την ώρα που απαντούσε στον πρώην υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, στο πλαίσιο της κόντρας που ξέσπασε μεταξύ των δύο αντρών.

Πιο συγκεκριμένα, "Εγώ θα του σύστηνα", είπε ο κ. Καμμένος απευθυνόμενος στο σώμα, "σήμερα να επικοινωνήσει με τον διορισμένο από εκείνον Εισαγγέλεα Διώτη και να του πει αν είναι αλήθεια ή όχι, ότι τον πήρε ο συνάδελφός του στο ΠΑΣΟΚ από τον Βόλο πριν αυτοκτονήσει και τί του είπε..., κύριε Χρυσοχοϊδη", κατέληξε, "παγώνοντας" την αίθουσα, τους Βουλευτές και ταυτόχρονα ολόκληρη την Μαγνησία.

Αλήθεια, ο κύριος Χρυσοχοΐδης τόσες ώρες μετά ενδιαφέρθηκε να επικοινωνήσει με τον κύριο Διώτη, ώστε να μάθει αν είναι αλήθεια ή όχι ό,τι ο Λεωνίδας Τζανής πριν αυτοκτονήσει επικοινώνησε μαζί του και εάν ναι, τί ακριβώς του είπε; Ο κύριος Διώτης τί έχει να πεί για όλα αυτά; Τί πληροφορίες έχει και τί θέλει να πεί εν τέλει ο κύριος Καμμένος;

Δείτε το σχετικό video από την τοποθέτηση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου:
e-volos.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ