2013-01-19 20:22:15
Φωτογραφία για Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό ματς πρωταθλήματος με αντίπαλο την ομάδα των Ιωαννίνων.

Την τελευταία τους προπόνηση πριν την αυριανή αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, πραγματοποίησαν το απόγευμα του Σαββάτου οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Αντώνη Νικοπολίδη, ο οποίος θα καθίσει αύριο στον πάγκο.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις επάνω στα τελειώματα των φάσεων και τακτική. Αρχικά έγινε δουλειά πάνω στην αμυντική λειτουργία, ενώ στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έπαιξαν και δίτερμα.

Αμέσως μετά το τέλος του προγράμματος ο Αντώνης Νικοπολίδης γνωστοποίησε στους παίκτες ότι όλοι, πλην των τραυματιών, θα είναι στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι. Έτσι, αυτήν απαρτίζουν οι Μέγιερι, Γιαννιώτης, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μοδέστο, Τοροσίδης, Σιόβας, Χολέβας, Κοντρέρας, Μανωλάς, Ντιακιτέ, Φέισα, Μανιάτης, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Γκρέκο, Αμπντούν, Πίνο, Πάντελιτς, Φετφατζίδης, Τζιμπούρ, Μήτρογλου, Βλαχοδήμος, Λυκογιάννης.

Ο Νταβίδ Φουστέρ συνέχισε θεραπεία, ενώ ο Ρόι Κάρολ έκανε πολύ χαλαρό πρόγραμμα. Ο Βασίλης Τοροσίδης αισθάνθηκε κατά τη διάρκεια της προπόνησης ελαφριές ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό. Θα υποβληθεί σε μαγνητική, τα αποτελέσματα της οποίας αναμένονται και θα ανακοινωθούν όταν γίνουν γνωστά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ