2013-01-20 20:31:08
Φωτογραφία για Δείτε τους μεγαλύτερους star του Hollywood σε λιλιπούτειες βερσιόν!
Πιτσιρίκια πολλών... αστέρων!

Tα βραβεία και οι διάφορες λαμπερές και άκρως πολυτελείς εκδηλώσεις του Hollywood, δεν απασχολούν τα μέσα μόνο κατά τη διάρκεια της βραδιάς, αλλά ο κύριος όγκος του σχολιασμού έρχεται αμέσως μετά το τέλος μιας και όλα κινούνται γύρω από το περιβόητο παρασκήνιο!

Και επειδή ο κόσμος γενικότερα, μάλλον έχει πολύ ελεύθερο χρόνο, δεν εξηγείται αλλιώς, κάποιοι, είχαν, την ομολογουμένως πανέξυπνη και πρωτότυπη ιδέα να ντύσουν πιτσιρίκια ακριβώς όπως εμφανίστηκαν κάποιοι από τους μεγαλύτερους stars στο κόκκινο χαλί των Golden Globes, και να τα βάλουν να ποζάρουν σε ανάλογες πόζες.

Βλέπουμε λοιπόν το διάσημο ζεύγος George Clooney-Stacy Keibler, να μην ξεπερνά το... 1, 20 και μία μικροσκοπική Halle Berry, η οποία μπορεί να στερείται θανατηφόρων αναλογιών αλλά τις αντισταθμίζει με τσαχπινιά και νάζι. Την μοναδική που βρήκαμε πιο σέξι στην μίνι εκδοχή της, είναι η Taylor Swift, γιατί κακά τα ψέματα, ακόμα και το νήπιο έχει περισσότερο σεξ απίλ από τη διάσημη τραγουδίστρια!

Και για να προλάβουμε οποιαδήποτε αντίδραση σχετικά με την χρησιμοποίηση παιδιών ως κούκλες, με το οποίο είμαστε εντελώς αντίθετοι,  το συγκεκριμένο έγινε μία και μοναδική φορά και καθαρά για χιουμοριστικούς λόγους.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό Anne Hathaway

George Clooney-Stacy Keibler

Halle Berry

Kerry Washington

Lucy Liu

Taylor Swift

Πηγή: www.queen.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ