2013-01-21 20:31:25
Φωτογραφία για ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ : ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΚΑΜΠΙ ΩΣ ΤΕΛΙΚΟ
Ο Βαγγέλης Μάντζαρης έδειξε για άλλη μια φορά πως διανύει περίοδο φορμαρίσματος στην επίθεση, πετυχαίνοντας τρία τρίποντα ενώ μοίρασε και τρεις ασίστ.

Ο 22χρονος γκαρντ του Θρύλου, στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα σχολίασε την ατμόσφαιρα στο κλειστό της Πάτρας, αλλά και το επόμενο ματς του Ολυμπιακού με την Μακάμπι, το οποίο όπως υποστήριξε είναι σαν… τελικός, όποιο και να είναι το αποτέλεσμα της ένστασης για την αναμέτρηση με τη Σιένα.

Αναλυτικά ο Μάντζαρης δήλωσε :

"Συγχαρητήρια στην Πάτρα για την προσπάθεια που κάνει και στον κόσμο που γέμισε το γήπεδο. Μακάρι να είναι παντού έτσι. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας και το ξέραμε. Στην αρχή μπήκαμε καλά, τρέξαμε, πιέσαμε και πήραμε διαφορά αλλά δεν το κρατήσαμε ως το τέλος. Και στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε κάποια κακά διαστήματα, αλλά επιβάλλαμε το ρυθμό μας.

Δεν ξέρω τι θα γίνει με την ένσταση, η δουλειά μας είναι να παίζουμε και κοιτάζουμε το παιχνίδι με την Μακάμπι ως τελικό. Πιστεύω ότι είναι πολύ θετικό πως υπήρχαν φίλαθλοι και των δυο ομάδων δίπλα, δίπλα. Ο κόσμος αγαπά το μπάσκετ και τα γήπεδα έχουν αρχίσει και γεμίζουν πάλι όλο και πιο συχνά".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ