2013-01-21 21:56:03
Φωτογραφία για ΤΟΝ ΡΩΤΟ ΛΟΓΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟ
Ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα για την απόκτηση του ταλαντούχου φόργουορντ Λίνου Χρυσικόπουλου, σύμφωνα με δημοσίευμα του "pamesports.gr".

Ο 21χρόνος φόργουορντ βρίσκεται στην διαδικασία λύσης της συνεργασίας του με την ιταλική ομάδα Μπιέλα, στην οποία υπέγραψε το καλοκαίρι του 2011, καθώς δεν βρήκε τις ευκαιρίες και τον χρόνο συμμετοχής, που αναζητούσε όταν συμφώνησε με την ομάδα και ψάχνει για τον επόμενο «σταθμό» της καριέρας του.

Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ενδιαφέρον για τον 21χρόνο Κερκυραίο φόργουορντ, ο οποίος σε ηλικία 16 ετών υπέγραψε στον Άρη και ήταν μέλος της ομάδας των «κίτρινων» μέχρι το 2011, αλλά φαίνεται ότι προτεραιότητα του Χρυσικόπουλου είναι να συνεχίσει την καριέρα του σε έναν από τους δύο «αιώνιους» αντιπάλους της Αθήνας.

Ο Ολυμπιακός έχει προβάδισμα έναντι του Παναθηναϊκού στην διεκδίκηση του 21χρόνου Κερκυραίου φόργουρντ, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, αλλά τίποτε δεν έχει ξεκαθαρίσει οριστικά για δύο λόγους: Ο πρώτος είναι ότι το ενδιαφέρον των δύο «αιώνιων αντιπάλων» έχει απορροφήσει όπως είναι λογικό η πορεία τους στο «Τοπ 16» της Ευρωλίγκας και οι επενδύσεις μέλλοντος – όπως η μεταγραφή του Χρυσικόπουλου – περνούν αυτή την εποχή σε δεύτερη μοίρα.


Ο δεύτερος λόγος, που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το μέλλον του Χρυσικόπουλου, είναι ότι ο 21χρόνος Κερκυραίος φόργουορντ δεν έχει λύσει ακόμη την συνεργασία του με την Μπιέλα. Κάτι, που δεν είναι τόσο απλή υπόθεση. Ο Χρυσικόπουλος έχει συμβόλαιο για δυόμισι ακόμη χρόνια με την ιταλική ομάδα συνολικού ύψους 350.000 ευρώ και δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την Μπιέλα χαρίζοντας το σύνολο του ποσού, αλλά θα απαιτήσει αποζημίωση.

Έτσι το μέλλον της καριέρας του 21χρόνου φόργουορντ θα κριθεί τις επόμενες εβδομάδες, με τον Ολυμπιακό να έχει την δεδομένη στιγμή τον πρώτο λόγο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ