2013-01-25 19:35:57
Φωτογραφία για Όλο το βάρος σε Μίτσελ!
Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός παραμένει σε ανοιχτή γραμμή με τον Μίτσελ, που παραμένει ο νούμερο 1 στόχος αλλά και το φαβορί για τον ερυθρόλευκο πάγκο.

Το Gazzetta.gr έχει γράψει από το περασμένο Σάββατο για τον πρώην τεχνικό της Σεβίλλης και το γεγονός ότι έχει τον πρώτο λόγο από κάθε άλλο όνομα από την Ιβηρική. Αυτήν την στιγμή στο λιμάνι έχουν επικεντρωθεί στο να κλείσουν το deal με τον Μίτσελ, που έχει πάρει εδώ και μέρες σαφές προβάδισμα έναντι των Μανθάνο και Όλτρα, που αποτελούν το to-3 των επιλογών των πρωταθλητών Ελλάδας.

Οι παράγοντες του Ολυμπιακού έχουν ήδη ρωτήσει αρκετό κόσμο από την Ισπανία για τον τεχνικό, τον οποίο είχαν βάλει στο στόχαστρό τους και στο παρελθόν. Οι συζητήσεις συνεχίζονται, είναι αυτήν την στιγμή σε καλό δρόμο και φαίνεται ότι μέσα στην άλλη εβδομάδα θα υπάρξουν τα ευχάριστα. Το συμβόλαιο που θα κληθεί να υπογράψει ο Μίτσελ θα είναι διάρκειας 1,5 έτους.


Επειδή όμως σε τέτοιες υποθέσεις αρκεί μία λεπτομέρεια για να... στραβώσει μία συμφωνία θα πρέπει να περιμένουμε το τελικό ραντεβού των δύο πλευρών που τοποθετείται χρονικά στις αρχές της επόμενης εβδομάδας και πιθανότατα την Δευτέρα. Σε αυτήν την περίπτωση είτε ο Γιάννης Βρέντζος θα μεταβεί στην Ισπανία για τις τελευταίες επαφές ή ο Μίτσελ θα έρθει στην Ελλάδα για να μιλήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Επίσημα ο Μίτσελ δεν έχει παραδεχθεί το παραμικρό για τον Ολυμπιακό. Όμως οι Ισπανοί επιμένουν ότι έχει ενημερωθεί εδώ και καιρό για τις προθέσεις των Πειραιωτών και πως παρουσιάζεται ιδιαίτερα θετικός στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία τους. Εφόσον πάντως δεν επιτευχθεί συμφωνία και δεν μπορέσουν οι άνθρωποι των νταμπλούχων Ελλάδας να κλείσουν άμεσα προπονητή για το ματς με τον Ατρόμητο ο Νικοπολίδης θα μείνει στον πάγκο μέχρι το καλοκαίρι.

Δεν πρέπει ωστόσο να παραβλέψουμε το εξής: ότι το παιχνίδι με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή θα είναι κάτι σαν τελικές εξετάσεις για τον Αντώνη Νικοπολίδη. Εάν ο Ολυμπιακός παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο και νικήσει τότε ο παλαίμαχος γκολκίπερ θα αποκτήσει ακόμα πιο πολλούς πόντους για την μονιμοποίησή του. Από την άλλη ακόμα και να έρθει ο Μίτσελ ή άλλος προπονητής ο Νικοπολίδης θα μείνει ως πρώτος βοηθός.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στην αποστολή και... βλέπουμε
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στην αποστολή και... βλέπουμε
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ