2013-01-26 08:30:04
Φωτογραφία για Μίτσελ, Ολυμπιακός και στη μέση η... Σάλκε
Πρόταση από την Σάλκε φέρεται να περιμένει ο Μίτσελ, ο οποίος έχει προταθεί στη γερμανική ομάδα, τη στιγμή που στον Ολυμπιακό εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα πει το πολυπόθητο «ναι».

Την ερχόμενη Δευτέρα έχει οριστεί το τελικό ραντεβού ανάμεσα στους πρωταθλητές και τον Ισπανό τεχνικό. Οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίζονται ιδιαίτερα αισιόδοξοι πως ο Μίτσελ θα δεχτεί την πρόταση που του έχει γίνει. Μπορεί εξάλλου να έχει ουσιαστικά κριθεί ο τίτλος στην Ελλάδα, ωστόσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει ο νέος τεχνικός που θα έρθει να έχει εικόνα της ομάδας ως το καλοκαίρι, ώστε να την προετοιμάσει το δυνατόν καλύτερα ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Από εκεί και πέρα πάντως οι Πειραιώτες φέρονται να βρήκαν έναν αναπάντεχο... εχθρό, στην μάχη για να αποσπάσουν την υπογραφή του Μίτσελ. Αυτός είναι η Σάλκε, σύμφωνα με τον «Τρελό του Χωριού», αφού ο Ισπανός τεχνικός έχει προταθεί στη γερμανική ομάδα κι εκείνη εξετάζει αρκετά σοβαρά την περίπτωσή του. Στον πάγκο των «βασιλικών μπλε» κάθεται προς το παρόν ο Γενς Κέλερ, που προωθήθηκε από την β' ομάδα, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας του Γκεζελκίρχεν δείχνουν να βλέπουν «ζεστά» την περίπτωσή του, τη στιγμή που και ο ίδιος βρίσκεται εν αναμονή πιθανής πρότασης.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ