2013-01-26 11:52:09
Φωτογραφία για ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ : ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ!
Ο Βαγγέλης Μάντζαρης εξηγεί στο "gazzetta.gr" γιατί πληγώθηκε ο εγωισμός του ίδιου και των συμπαικτών του μετά το παιχνίδι με τη Σιένα, αλλά και γιατί στο Λιμάνι... χτυπάνε το κεφάλι τους.

Αναλυτικά Η αποστολή των Πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης επέστρεψε από το Τελ Αβίβ λίγο μετά τις 16:30 και οι ερυθρόλευκοι βγήκαν στην αίθουσα αναμονής στις 17:45 και αμέσως πήγαν στο ΣΕΦ για... προετοιμασία ενόψει ΠΑΟΚ. Λίγο πριν επιβιβαστεί στο πούλμαν, ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στο Τελ Αβίβ, αλλά και για τα όσα ακολούθησαν του παιχνιδιού με τη Σιένα.

Ήταν μια αρκετά δύσκολη εβδομάδα. Ήττα από τη Σιένα, στη συνέχεια ήρθε και ο τραυματισμός του Λο και το μεσημέρι του ματς με τη Μακάμπι, μάθατε για το αποτέλεσμα της ένστασης. Ήταν πολλά τα «πρέπει» πάνω από τα κεφάλια σας στη Νόκια Arena.

«Σίγουρα όλοι οι παράγοντες ήταν αρνητικοί ή αν προτιμάτε δεν ήταν υπέρ μας. Όλα αυτά μας επηρέασαν, αλλά δεν επιτρέψαμε στους εαυτούς μας να χαλάσουν το μυαλό μας. Δεν ήταν υπέρ μας τίποτα, αλλά τα προβλήματα μας συσπείρωσαν».


Πως αντιδράσατε στο άκουσμα της απόρριψης της ένστασης;

«Όπως είπα και νωρίτερα, δεν θέλαμε να επηρεαστούμε από τίποτα. Η ήττα από τη Σιένα πλήγωσε τον εγωισμό μας. Καταλάβαμε πως βρισκόμασταν με την πλάτη στον τοίχο μετά από την ήττα στην έδρα μας και ξέραμε πως έπρεπε να αντιδράσουμε πάσα θυσία».

Μετά τα αποτελέσματα αυτής της αγωνιστικής, το μέλλον είναι κάπως καλύτερο και πιο αισιόδοξο για εσάς, σωστά;

«Έτσι είναι. Τα αποτελέσματα βοήθησαν και πλέον πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια συγκέντρωση γιατί ο δρόμος είναι αρκετά μακρύς ως το τέλος. Κανείς δεν μπορεί να πει πως έχει προκριθεί ή έχει αποκλειστεί από τώρα. Αν είχαμε κερδίσει τη Σιένα τώρα όλα θα ήταν πολύ καλύτερα, χτυπάμε το κεφάλι μας που δεν το καταφέραμε, αλλά η ζωή συνεχίζεται. Έχουμε ακόμη αρκετούς αγώνες μπροστά μας, οπότε τίποτα δεν έχει κριθεί».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ