2013-01-28 04:38:03
Φωτογραφία για O Σάββας Καλλιντερίδης μιλησε για τα Ίμια, αλλά και για ένα διαλυμένο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα
Μια εκδήλωση αφιερωμένη στην «μεγάλη νύχτα» των Ιμίων ,οργανώθηκε απο τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου με προσκεκλημένους ομιλητές τους : Σάββα Καλλιντερίδη Σχη ε.α Γεωπολιτικό Αναλυτή, Χριστόδουλο Γιαλουρίδη καθ. Παντείου Πανεπιστημίου, Παν. Μαυρόπουλο Υπτγο ε.α Στρατιωτικό Αναλυτή καθηγητή στη ΣΣΕ, Τάσο Κοντογιαννίδη Δημοσιογράφο στη Real News.

O Σάββας Καλλιντερίδης περιγράφει τα όσα προηγήθηκαν της κρίσης , αλλά και τη διαχειρισή της αναφερόμενος στον τότε Πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη και Υπουργό Θεόδωρο Πάγακαλο

«Στήσαμε σκηνικό κρίσης χωρίς να έχουμε αποφασίσει εάν θα τεντώσουμε το σκοινί σε περίπτωση που κλιμακωθεί η κρίση …..Εάν δεν πούμε την αλήθεια δεν πρόκειται ποτέ να διορθώσουμε το Ελληνικό κράτος, ένα πλήρως διαλυμένο κομματικοποιημένο και διεφθαρμένο ελληνικό κράτος . Ένα πλήρως διαλυμένο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα . Είναι δυνατόν με διαλυμένο κράτος και διαλυμένο πολιτικό σύστημα να κάνεις διαχείριση κρίσης; Γι” αυτό καμμιά κρίση δεν μπορούμε να την διαχειριστούμε σωστά ... Δυστυχώς δεν βλέπω να γίνετε τίποτα για να δούμε με ποιό τρόπο οδηγηθήκαμε στο ΔΝΤ..."

Αυτά και πολλά άλλα ενδιαφέροντα στα video
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ