2013-01-28 12:01:22
Φωτογραφία για ΠΑΕΙ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΜΙΤΣΕΛ Ο ΒΡΕΝΤΖΟΣ
Στην Μαδρίτη θα βρεθεί σήμερα ο Γιάννης Βρέντζος, ο οποίος θα συζητήσει με τον Μίτσελ τις λεπτομέρειες τις αναμενόμενης συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, σύμφωνα με το "sport-fm.gr", ίσως και μέσα στη μέρα αναμένεται να τελειώσει και τυπικά η υπόθεση του Μίτσελ για τους ερυθρόλευκους.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού παρουσιάζονται αισιόδοξοι για το θέμα του Ισπανού τεχνικού, τον οποίο θα συναντήσει σήμερα ο Γιάννης Βρέντζος στη Μαδρίτη.

Οι δύο άνδρες θα συζητήσουν από κοντά όλες τις λεπτομέρειες της διαφαινόμενης συνεργασίας τους, αφού βρίσκονται πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες και τελικά για πόσο θα υπογράψει για 1,5 χρόνο ή 2,5 (1,5+1 ως οψιόν).

Όσον αφορά το οικονομικό, υπολογίζεται ότι θα πάρει περίπου 1 εκατ. ευρώ ετησίως.

Ο 50χρονος τεχνικός θα έχει ως άμεσο συνεργάτη του τον Αντώνη Νικοπολίδη, ενώ θα φέρει δύο ή τρεις συνεργάτες του από την Ισπανία.

Σε κάθε περίπτωση ο Μίτσελ πλησιάζει στο Λιμάνι και δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί η συμφωνία, για να έρθει άμεσα στη χώρα μας «Ο Ολυμπιακός σκέφτεται και πάλι τον Βίτορ Περέιρα της Πόρτο», έγραφαν οι Πορτογάλοι, αλλά στον Ολυμπιακό διέψευδαν τα πάντα σε ό,τι έχει να κάνει με τον προπονητή των «δράκων» και το φημολογούμενο ενδιαφέρον.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ