2013-01-28 12:05:02
Φωτογραφία για Πλημμύρισε το δημοτικό παρκινγκ Ξάνθης – Το έχουν μετατρέψει σε αποθήκη
Οι κακοτεχνίες και τα πολλαπλά προβλήματα που παρατηρούνται στις κτηριακές εγκαταστάσεις του δημοτικού παρκινγκ στην Ξάνθη ήρθαν για ακόμη μια φορά στο προσκήνιο μετά και το ισχυρό κύμα κακοκαιρίας που έπληξε τις τελευταίες ημέρες την περιοχή.

Η ισχυρή βροχόπτωση τόσο της Πέμπτης όσο και της Παρασκευής είχε σαν αποτέλεσμα να πλημμυρίσει για ακόμη μια φορά το κτήριο του παρκινγκ που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Ξάνθης, με αποτέλεσμα tα αυτοκίνητα που διέρχονται των χώρων αυτού να διασχίζουν μικρές λίμνες, τους οδηγούς να τσαλαβουτάνε στα νερά και τη διάβρωση των τοίχων να συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.

Το σκηνικό που επικρατεί μέσα στους χώρους του παρκινγκ θυμίζει ταινία τρόμου, με τις οροφές να στάζουν, τον φωτισμό να παρουσιάζεται τρομακτικά ελλιπής ενώ η ατμόσφαιρα διαχέεται από έντονη δυσωδία.

Την ίδια στιγμή χώροι του παρκινγκ έχουν μετατραπεί σε αποθήκη όπου έχουν αφεθεί τραπέζια και καρέκλες, μαξιλάρια και διάφορα άλλα αντικείμενα τα οποία έχουν τοποθετηθεί τόσο στις σκάλες του παρκινγκ όσο και σε χώρους του ισογείου.

Η εικόνα που παρουσιάζει σήμερα το δημοτικό παρκινγκ δεν τιμά καθόλου την πόλη της Ξάνθης, με το σύνολο των οδηγών ΙΧ να αποφεύγουν να κάνουν χρήση αυτού φοβούμενοι ακόμη και για την ασφάλεια των οχημάτων τους, καθώς σε πολλά σημεία η διάβρωση των τοιχωμάτων και οροφών του παρκινγκ βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο.

 ThrakiToday
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ