2013-01-29 11:27:10
Φωτογραφία για Οι 10ja προτάσεις του eglimatikotita στον κύριο Κουράκη..
Η πρόταση του κυρίου Κουράκη για την φορολόγηση των πιστών (μόνο των ορθοδόξων) ήταν πολύ πρωτοποριακή και επειδή εμας μας αρέσουν οι προοδευτικές προτάσεις πιστεύουμε όμως ότι είναι μισή..Θεωρούμε σωστό η πρόταση του να εμπλουτιστεί με τις παρακάτω..επισημάνσεις..

1)Να δουλεύουν ή να πηγαίνουν στα μαθήματα τους όσοι δεν είναι ορθόδοξοι ή καθολικοί τις άγιες μέρες του Πάσχα,των Χριστουγέννων και των υπολοίπων εορτασμών τις ορθοδοξίας.(Τριών Ιεραρχών,15Αύγουστο κλπ..)

2) Να καταργηθούν επίσης τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα για τους υπαλλήλους που δεν είναι χριστιανοί.

3)Να τους απαγορευθεί να παίρνουν άδειες από τις δουλειές τους για να πηγαίνουν σε βαφτίσεις ή γάμους που γίνονται σε ορθόδοξες εκκλησίες.

4)Να ζητηθεί να πληρώσουν μέσω φόρων όσοι θέλουν να είναι τα σύνορα μας "τρύπια" (no boarders) και να είναι υπεύθυνοι για την διαβίωση των λαθρομεταναστών.


5)Να πληρώνουν κανονικά εφορία και χαράτσια και κάποιες άλλες θρησκείες που έχουν εκκλησίες στην Ελλάδα.

6)Να κρατηθούν από τις επιχορηγήσεις των κομμάτων όλα τα λεφτά που χρωστάνε στο κράτος.Και να μειωθούν τουλάχιστον κατά το ήμισυ.

7)Να μειωθούν επίσης και οι μισθοί των βουλευτών τουλάχιστον κατά το ήμισυ και επειδή είδαμε την ίδια άποψη μάλλον θα έχει και ο κύριος Κούλογλου που ήταν μαζί ας στο βίντεο,να μην πληρώνει αυτός που δεν γουστάρει και δεν βλέπει ΕΡΤ,το χαράτσι από τη ΔΕΗ μέχρι και σε τάφους το βάζουν..για την Δημόσια Τηλεόραση.

8)Να πληρώνουν από την τσέπη τους οι πολιτικοί που είναι υπέρ των καταλήψεων...(πχ βίλα Αμαλία) το ρεύμα,το νερό,το ίντερνετ,τις "μπύρες" και τις ανακατασκευές των διατηρητέων κτιρίων μετά το πέρας των καταλήψεων.

9)Να αναγραφεί ξανά το θρήσκευμα στις ταυτότητες για να μπορεί το κράτος να ξέρει ποιος είναι χριστιανός και ποιος είναι άλλου θρησκεύματος ώστε να μπορεί να πληρώνει σωστά το χαράστι που πρότεινε ο κος Κουράκης.

10)Και τέλος κύριε Κουράκη,μαζέψτε τις δήθεν αριστερές συνιστώσες του κόμματος σας που πάνε και διαδηλώνουν στα Σκόπια μαζί με τους μονκεϊδόνες υπερεθνικιστές φασίστες εις βάρος της χώρας μας.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ