2012-03-28 12:15:06
Φωτογραφία για «Όλα είναι θέμα Παιδείας» από τον Ευριπίδη Στυλιανίδη
Το βιβλίο του με τίτλο «Όλα είναι θέμα Παιδείας» θα παρουσιάσει σήμερα στις 7 το απόγευμα στο Πολεμικό Μουσείο ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ και πρώην υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ευριπίδης Στυλιανίδης Το βιβλίο παρουσιάζει τη συνολική στρατηγική για την εκπαιδευτική πολιτική της χώρας 2007-2009. Καταγράφει το έργο που συντελέστηκε, περιγράφει την διοικητική διάρθρωση της εκπαίδευσης στην Ελλάδα, κωδικοποιεί την εκπαιδευτική νομοθεσία, που διέπει όλες τις βαθμίδες από το 1940 μέχρι σήμερα, παρουσιάζει τον οργανισμό του υπουργείου Παιδείας καθώς και 7 νέα νομοσχέδια που είχαν προετοιμαστεί επί των ημερών του Ευριπίδη Στυλιανίδη. Τέλος, περιλαμβάνει φωτογραφικό λεύκωμα από σημαντικές στιγμές και δραστηριότητες που αναπτύχθηκαν την περίοδο 2007-2009.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Μίμης Πλέσσας, μουσικοσυνθέτης, Κωνσταντίνος Μανάφης, ομ. καθηγητής ΕΚΠΑ, σύμβουλος Εκδόσεων Ιδρύματος Ευγενίδου,

Δημήτρης Μπουραντάς, καθηγητής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και συγγραφέας και ο Αλέξανδρος Κόπτσης, εκπαιδευτικός και σχολικός σύμβουλος.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Βασίλης Χιώτης.
Πηγή:Voria Exofitsio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ